Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Irigységből mondják ezeket nekem?

Irigységből mondják ezeket nekem?

Figyelt kérdés

Nyáron kint voltam Amerikában 4 hónapot dolgozni. Vettem pár olyan dolgot amire rá van írva h New York, Washington, nevesebb városok nevei.

Van egy New York feliratú táskám is, amiatt szoktak megszólni az utcán az emberek. Hogy miért menőzök ilyenekkel mikor nem is voltam ott, nem lehettem ott. Nem kell majmolnom és felvágnom ezekkel a dolgokkal :S

Irigyek csak?

2010. szept. 21. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Azok. Inkább legyen rajta Washington mint Bukarest :D
2010. szept. 21. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz veluk! Velem is ez volt. Mondtak, hogy ne beszeljek angolul, mert mit kepzelek (angol szakos voltam es a csoporttarsammal akartuk megtargyalni a hazit es ezert beszoltak). Meg most, hogy az USA-ban elek es visszamegyek, kerdezik, hogy hol elek, mondom, es ugy tesznek, hogy "nehogy azt hidd, hogy irigyellek, nagyon sz.r ott". Mikor ok kerdeztek, hogy hol elek...lassan le kell tagadnom. Meg azt szeretem, mikor megkerdezik, hogy hogy kommunikalok itt mas emberekkel (milyen nyelven), mikor en kb. elobb beszeltem angolul, mint ok megtanultak volna normalisan magyarul.
2010. szept. 21. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább az a baj tudod, hogy New York meg Washington meg New Jersey feliratú pólókat az Egyesült Államokban is csak az idióták vesznek magukra, Magyarországon meg főleg. Szóval nem az a gond, hogy ott voltál, vagy nem voltál ott, hanem az, hogy ezekkel a cuccokkal csak hülyét csinálsz magadból.
2010. szept. 23. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
12:19: miert lenne idiota? A kerdezo nyilvan egy tini lany. Nem ertem, hogy miert ne vehetne fel, amit akar. Ettol miert valik valaki idiotava? Ki szabja meg ezeket, kedves harmadik? Valaki eloirja? Mindenkinek a sajat dolga, hogy mit vesz fel es semmi izlestelen nincs ebben. A mai vilagban rengeteg fiatal futkos feliratos polokban Magyarorszagon is es nem az van rajuk irva, hogy Washington, hanem, hogy Puta Madre meg I f#$% on first dates (ilyet lattam mar), csak fogalmuk sincs, hogy ezek mit jelentenek. Na az az idiota.
2010. szept. 23. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:
O.o most jut eszembe h nekem van New Yorkos póló :D rajta van egy alma meg szabadságszobor,taxi :D hamburger :D
2010. szept. 23. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!