Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák, akik örökbe adtátok a...

Anyák, akik örökbe adtátok a kisbabátokat? Megnéztétek a kórházban, vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
Előre is köszönök minden választ. Három dolgot nem szeretnék. Az egyik, ha minősítenétek a döntésem miatt. Persze szíve joga mindenkinek, de nem fogok belemenni vitákba, így ezekre nem reagálok. Nem szeretném azt sem, ha győzködnétek, hogy tartsam meg és kioktatást sem szeretnék, hogy miért nem vetettem el. Jól átgondolt döntésről van szó, nem fogok változtatni rajta.
2013. jan. 9. 13:05
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Semmi "olyat" nem írtam. Nem tudom már szó szerint, valami olyasmit írtam, hogy ne vonjon párhuzamot a saját helyzete és a kérdező szituációja közt, mert elég nagy a különbség.

Tessék, ezt is lehet kimoderálni.

2013. jan. 10. 19:29
 42/42 anonim ***** válasza:

Elolvastam.

Sajnálom, remélem nem bántottalak meg azzal, amit írtam!

2013. jan. 11. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!