Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák, akik örökbe adtátok a...

Anyák, akik örökbe adtátok a kisbabátokat? Megnéztétek a kórházban, vagy inkább nem?

Figyelt kérdés
Előre is köszönök minden választ. Három dolgot nem szeretnék. Az egyik, ha minősítenétek a döntésem miatt. Persze szíve joga mindenkinek, de nem fogok belemenni vitákba, így ezekre nem reagálok. Nem szeretném azt sem, ha győzködnétek, hogy tartsam meg és kioktatást sem szeretnék, hogy miért nem vetettem el. Jól átgondolt döntésről van szó, nem fogok változtatni rajta.
2013. jan. 9. 13:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

3. válaszoló vagyok. Köszönöm, hogy válaszoltál. Sem kioktatni, sem leszólni, sem pedig bírálni nem szerettelek volna, nem ez volt a célom. Egyszerűen csak felmerültek bennem kérdések, amiket eddig senkinek nem tudtam feltenni. Körülöttem csak olyan párok vannak jelenleg, akik nagyon vágynak egy saját babára.

Ilyen döntést nagyon nehéz lehet meghozni, igazából elképzelni sem tudom.

Remélem életed végéig úgy fogod gondolni, hogy a legjobb döntést hoztad.Ezt kívánom, szívből.

2013. jan. 9. 21:32
 32/42 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló vagyok!

Nem akarom a babát, ott hagyni a kórházba, és nem akarom senkinek sem odaadni egyszerűen csak félek rettegek és nem tudom hogyan tovább! Ő tervezett baba volt, vártuk de 3 éves kislányomnál most értelmi fogyatékosságot autizmust és hiperaktivitást diagnosztizáltak, az én gyönyörű okos értelmes kislányomnál, nem értem mért velünk történik mind ez!:( Rengeteget sírok félek, nem tudom mi lesz olyan egyedül vagyok, most vádaskodok és butaságokat írok nem az a gondom mi lesz ha kislány lesz, mi lesz az én három évesemmel? Mi lesz a picikémmel vele nem lesz gond vajon egészséges lesz??? Vajon a három évesemnek ártok a picivel hogy fogja fogadni?? Minden gyermekemet szeretem imádom, ők az életem és ha őt így hoztam a világra vállalom és megteszek mindent érte!

Szegény picimért is aggódok nem baj ha kislány csak ne legyen beteg. Olyan rossz ez most nekem!

2013. jan. 10. 09:05
 33/42 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Kedves kérdező,minden tiszteletem a tied!

Nagyon jó emberek lehettek a pároddal!

Ha mégis jobbra fordulna a helyzet babaruhát tudok adni ingyen,nem is kéne venned hozzá,újak,és 1-2szer használtak.

üdv!

2013. jan. 10. 09:11
 34/42 anonim ***** válasza:
Jujj,vagyis bocsi....2-es voltam.... :)
2013. jan. 10. 09:42
 35/42 anonim ***** válasza:
Figyi, és azt nem lehetne, hogy a párod elmegy főállásba, ahogy írtad, addig halaszt a fősulin, aztán amikor már nagyobb a baba és bölcsibe adható, te befejezed a sulit és dolgozni kezdesz, párod meg utána fejezi be a sulit...szóval valahogyan kisakkozni. Ismerek olyanokat, akikkel ez 20 évesen történt, befogadta őket egy nagynéni,apuka tanult ÉS dolgozott eközben...szóval nem lehetetlen! Csak nem akarom, hogy ekkora árat fizessetek, hiszen szeretitek a babát, a végefelé méginkább ezt fogod érezni, és nagyon rossz belegondolni, hogy esetleg nem olyan jövője lesz a nevelőszülőknél sem, mint szeretnétek.
2013. jan. 10. 13:53
 36/42 anonim ***** válasza:
92%

Nem olvastam végig, csak a kérdező egyik gondolatára szeretnék reagálni.

Én ismerek egy örökbe fogadott gyereket. Ma már felnőtt. És tudod mit mondd a vér szerinti anyjáról? Azt, hogy hálás neki, hogy megszülte, hogy életet adott neki és biztos benne, hogy nem volt más választása.

Kérdező, én nagyon tisztellek Téged, azért hogy megadtad a babának a lehetőséget az életre, ha mást már nem tudtál adni!

2013. jan. 10. 16:09
 37/42 anonim ***** válasza:

Most jutottam el addig az "anyáig", akinek nem kellene a negyedik lány.

remélem, ez csak egy vicc! Bár annak is nagyon szar.

2013. jan. 10. 16:11
 38/42 porcukormókus ***** válasza:
Mijau, az az Anyuka irt megegy kommentet, o a 32-es valaszolo is.
2013. jan. 10. 18:02
 39/42 anonim ***** válasza:

Hm, szép az én kommentemet törölték, mert elmondtam a véleményemet kulturáltan 2 mondatban az "anyukáról", aki szerint csak a fiú a gyerek...

Nem számít, hogy előtte több sort írtam a kérdezőnek. Gratulálok a moderátoroknak is.

2013. jan. 10. 19:11
 40/42 anonim ***** válasza:
Biztosan olyan írtál az ,,anyukáról" amit a moderátorok nem tűrtek el, másképpen sosem törölnek, mindig oda kell figyelni mit és hogyan írsz, mert törlik!
2013. jan. 10. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!