Mikor, mennyi időre hagyjátok magára a kisbabátokat, és akkor kire bizzátok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 18:13
1/4 anonim válasza:
Annyira nem kisbaba, 16 hónapos múlt. Anyukám vagy anyósom szokott vigyázni rá, ha nem jön velem/velünk. 2-4 órát van velük, szépen elvan, semmi gond nincsen egyiknél sem.
2/4 anonim válasza:
Hát magára még sosem hagytam, hiszen az azt jelenti, hogy egyedül hagyom. Anyukámra szoktam bízni, 3 hónapos volt, amikor először vigyázott rá anyukám kb. 2 órát. Utána 4 hónapos korától már több időre is rá tudtam bízni, de szerencsém volt ilyen szempontból, mert akkoriban még együtt laktunk, ha alvásidőben mentem el nem is volt feltűnő a picurnak :)
3/4 anonim válasza:
Sajnos nincs olyan személy a környékemen akire rá tudnám bízni a lányomat. Ha a férjem nem dolgozik (ritka), akkor ő rá nyugodtan rá merem bízni órákra is. Más segítségem sajna nincs, pedig néha jól jönne.
4/4 anonim válasza:
Szia,hét hónapos a babám,a húgomra szoktam rábizni,2-3 órára,ők együtt nagyon jól elvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!