Ilyen melegben hány órakor viszitek sétálni a kisbabátokat? Milyen öltözékben?
10 előtt és/vagy 5-6 után (ez az ébredéstől függ). Body van csak rajta és viszek kiszoknit. Szerintem ez elég a Te babádra is, max egy textilpelust vigyél takarónak.
5 hós anyuka
mivel az én fiaim koránkelők,így ma már fél 9kor kint voltunk a játszótéren.ami kb 20 percnyi séta oda vissza.a nagy 20hónapos,egy póló és rövid nadrág,a kicsi pont ma 1hónapos.rajta egy body zokni és egy kis rövid szárú kertészgatyó volt.
délután meg 3-4körül megyünk ki az udvarra.ott van árnyékos,levegős rész.meg a játékai is árnyékban vannak.5után pancsol is a nagy,mert addigra már nem tűz annyira erősen a nap a medencéhez
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként két védőnőm és a gyerekorvos mondta, hogy már 10 napos korától menjük sétálni legalább heti 3-szor.
Egyik barátunk december 10-én szült és szó szerint szilveszterkor kiparancsolták az udvarra a picivel.
A miénk 6 és fél hónapos, de reggel viszem olyan fél9 körül, illetve este olyan 7 körül:)
Hogy miben? Dög meleg van, így rövid body,napozó,zokni,sapi és vékony pléd reggel és este is:)
Uhh,látom én kicsit hozzátok képest túlöltöztetem:)Ennek az az oka,hogy mi nagyon É-Mo-on lakuk,itt csípősebbek a reggelek és nem 25-30 fokosak az esték:)
Kedves kérdező: ne hallgass senkire aki azt mondja,hogy ne vidd!!! Vidd minden nap mert jót tesz neki és neked is, ne csak heti 3x menjetek:)Én már 2 hetes korától viszem minden nap pedig decemberi baba:)Nem kell félteni a lurkókat hidd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!