Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akkor most nekem mi járna...

Akkor most nekem mi járna gyed vagy tgyás?

Figyelt kérdés

Augusztusban fogok szülni.Előző 2évben megvolt a 365 napon,minimálbérrel. A munkáltatóm a kiírt időpont előtt 4 héttel fogja megszüntetni a munkaviszonyom.

Mit és meddig fogok kapni?

2013. jan. 8. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jégtánc, szokjál már le erről az oldalról, van ezernyi fent a neten, ahol a HELYES infokat lehet megtalálni, miért olyat linkelsz, ami már 2010. májusa óta nem helytálló? VAgy még jobb, van a OEP-nek saját oldala, annál tutibb info nem kell.
2013. jan. 9. 14:46
 12/12 Jégtánc ***** válasza:
Elnézést kérek,azért azt linkeltem be neki,mert így is úgy is jár neki mindkettő.Csak hogy még utána tud olvasni hogy ezen felül mi jár.Mivel ott egy oldalon össze van rakva.Bocsika,nem szoktam figyelni hány éves egy honlap.kedves kérdező,egyszerűbb tényleg megnézni az OEP és a MÁK oldalát.
2013. jan. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!