Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akkor most nekem mi járna...

Akkor most nekem mi járna gyed vagy tgyás?

Figyelt kérdés

Augusztusban fogok szülni.Előző 2évben megvolt a 365 napon,minimálbérrel. A munkáltatóm a kiírt időpont előtt 4 héttel fogja megszüntetni a munkaviszonyom.

Mit és meddig fogok kapni?

2013. jan. 8. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Skót nem fogsz kapni, mert a szülés időpontjában kellene biztosítottnak lenned, vagyis a szülés alatt kéne hogy alkalmazásban állj még!
2013. jan. 8. 19:01
 2/12 A kérdező kommentje:
skót a nénikéd.
2013. jan. 8. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:

azonnal utána munkanélkülire kell menned és onnan tgyásra, a szülés előtt 30 nappal megkezdheted. mármint a kiírás előtt :)

így marad a gyedre is munkanélküli, majd ha lejár a tgyás akkor elmész ismét a mn.ire, onnan gyedre.

én így tudom, de azért kérdezz meg egy könyvelőt

2013. jan. 8. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy megszünteti? Milyen alapon? Elvileg nem tehetné meg.
2013. jan. 8. 20:05
 5/12 Jégtánc ***** válasza:
Határozott idejű a szerződésed? Ha nem akkor nem szüntetheti meg.Bejelentetted már a terhességed?
2013. jan. 8. 20:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ez egy családon belüli vállalkozás, akkor ha a szülés napjáig lennék bejelentve akkor jobban járnék?
2013. jan. 8. 20:44
 7/12 Jégtánc ***** válasza:
100%
Persze hogy jobban.Járni fog a t-gyás meg utána gyed is.Meg ne szüntessétek a munkaviszonyod.
2013. jan. 8. 20:47
 8/12 Jégtánc ***** válasza:

[link]

itt mindent el tudsz olvasni ami fontos

2013. jan. 8. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok. jaa, hát az úgy más, eszükbe ne jusson megszüntetni :) miután megszülsz, egy fillért nem fognak utánad szülni, viszont te nem passzív jogon fogod kapni a juttatásokat, így ha 3 éven belül jönne a kistesó, rá is mindent fogsz kapni mint a most születő picire :)

felejtsétek el ezt a butaságot, meg ne szüntessék :)

2013. jan. 8. 21:02
 10/12 anonim ***** válasza:

:DDDD akarom mondani egy fillért nem fognak utána fizetni :D

hogy hogyan tudtam így elírni? :D

majd ha a kicsi 3 éves lesz, akkor szüntessék meg, addig ne! :)

2013. jan. 8. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!