Mit szólnátok, ha anyósotok így ajándékozna?
Nem tetszene. Igaz, hogy a Karácsonynak nem erről kell szólnia, de ennyi idős gyerek pusztán attól, mert mindenki szereti egymást és együtt vannak, nem fog örülni, mint egy felnőtt.
Férjed mit szólt?
Az én fiam meg nem kapott semmit, pedig egyetlen unoka...
Örült annak az egy autónak, amit tőlünk kapott.
Az a gáz, hogy az anyuka elvárja az ajándékot. Mégpedig 10.000 ft értékben, lehetőleg külön a két gyereknek. És még utána is nézett, h mennyit az a játék, amit a gyerekek kaptak...
Ajándékot nem szabad elvárni senkitől. Ha kapsz, örülni kell neki és kész. Nem azt nézni, h de a másik többet kapott. Igen, előfordul. Még az is, h nagyi az egyik unokáját jobban kedveli. És? Nálunk is volt ilyen, nem okozott törést, elfogadtuk.
én fiam annak idején, 13 hónaposan kapott egy weder garázst anyósoméktól. már akkor tudott vele játszani és azóta is az egyik kedvenc játéka.
nem értem mi a baj ezzel az ajándékkal, ha nem is tud a tied ezzel még játszani, majd fog tudni pár hónap múlva.
szerintem meg egy egy évesnek bébijátékot hülyeség venni amit kinő 2-3 hónapon belül. inkább legyen tartós, hosszú ideig játszható az a játék mint fél év múlva a szekrény mélyén porosodjon.
az összegre meg nem tudok mit mondani. én értékrendem szerint sokkal többet ér egy 6500.-os játék amiért ő maga járta le a lábát mint ha neked odaadta volna a pénzt.
különben sem az érték számít hanem hogy gondolt rátok.
mondom, én ugyanebben a helyzetben voltam és nagyon örültünk a garázsnak. most már 3 éve napi szinten nyúzza, egyik legjobb ajándék amit valaha kapott :)
"nyi idős gyerek pusztán attól, mert mindenki szereti egymást és együtt vannak, nem fog örülni, mint egy felnőtt".
De igen. Persze ,ha a felnőttek szerint ez az érték, és ezt adják át. De azt hiszem, itt nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!