Mit szólnátok hozzá, ha a 8 éves gyereketek mobiltelefont kérne? Ilyen korban már lehet nekik adni?
mi az, hogy lehet-e nekik adni?
lehetni mindent lehet, de szükséges-e?!!!
én harmadikos koromtól 5 km-re jártam be a városba busszal zeneiskolába. Akkor még nagyobb volt a közbiztonság, elengedtek, de lehet, hogy abban a szituban én adnék a gyerekenek.
Egyébként mire kell a 8 évesnek? Mert arra, hogy bosszantsa a tanárt, ellopják, elvegyék, egymást hivogassák óra alatt, arra tök fölösleges. Az, hogy az összes hülye szülőt belerángatta a gyereke, attól téged még nem kellene
De neked kéne érezned. ...
Szerintem nem annyira a kortol fugg, hanem attol, hogy egeto szuksege van-e ra. "Szukseg" alatt pl olyan helyzetet ertek, hogy mozgasserult / fogyatekos es segitseget kell tudjon hivni.
De ha csak azert akar, mert trendi es vagany es felnottes, akkor NEM. Egy telefon draga, egy 8 eves gyerek nagy valoszinuseggel hamar tonkreteszi, elvonja a figyelmet, masok elkerhetik tole hogy beszeljenek rajta stb. Mobilra az embernek altalaban csak akkor lesz szuksege, mikor elkoltozik otthonrol, munkat kap stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!