Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi időt tölt gyereketek a...

Mennyi időt tölt gyereketek a facebook előtt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
a 15 éves fiúnk kb az egész estét de azért időnként ott hagyja . Ha tiltjuk akkor látványosan unatkozik. Hála az égnek jön a jó idő így megy a haverokkal focizni. De azért lesz rá ideje.
2012. ápr. 2. 23:12
 2/6 anonim válasza:
68%
a mai világban ezt nem lehet mérni, telefonok, laptopok, tabletek stb. általános tapasztalat az hogy szinte egész nap fent van, csak nem mindig nézz rá, pár óránként felnéz pár percre és ennyi
2012. ápr. 2. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
hát igen ha a telefont is bele számolom akkor egésznap. Az első voltam.
2012. ápr. 2. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Ez esetben én vagyok a "gyerek". 18/L vagyok, 2 éve indult el ez a facebook láz. Igazából nem mondanám magam függőnek, de sokmindenben megkönnyíti a dolgaimat. Egyszerű a kommunikáció ezen keresztül bármikor még akár a szüleimmel is. Napközben is váltunk ott levelet. Vagy például a barátommal nem szoktunk SMS-ezni csak ha valami egetrengetően fontos dologról van szó, de inkább facebookon levelezünk, időben ugyanannyiba van, viszont ingyenes. Egy nap nagyjából 100-200 levelet küldünk egymásnak, akár egyszavasakat is, amikre kár lenne pénzt pocsékolni SMS-ként. Szóval én ha úgy nézzük egész nap fent vagyok, de nem úgy, hogy ülök előtte és csak frissítgetek és megnézem az összes ismerősöm adatlapját nap mint nap, de pl. itthon is mindig meg van nyitva a gépen egy lapon, miközben csinálom a házit, vagy mostanában, hogy írom az érettségi tételeket. Emellett farmvillezek és ugye ezt is a facebookon keresztül játszom.
2012. ápr. 2. 23:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Egyszerűen nem tudok megbarátkozni ezzel, úgy érzem nagyon nem egészséges dolog ez. Persze csak mert az "öregebb" korosztály emlékszik még arra, hogy ha a barátaival szeretett volna lenni akkor élőben csináltak mindig valamit.:) Sajnos az én fiam órákat ül ez előtt a közösségi oldal előtt és azt az időt igazán fordíthatná értelmesebb dolgokra is. Amennyit beszél fenn az alatt kétszer oda érne a barátjához is és azt hasznosabb időtöltésnek is látom. Nem tartom ezt egészséges dolog. Mindig frissitgeti az oldalát, mikor mit csinál, de amint látom ez másokra is jellemző. Nem tudok ezzel megbarátkozni, pedig kénytelen leszek.
2012. ápr. 3. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ebből élek úgymond, mármint fb ről jövő látogatókból kik nézik, a weboldalamat és vásárolnak rendszerint. De napi 30 percnél kevesebbet töltök Fb-kal. Igaz csak a reklámot nyomom ki, a többit részét a függők elvégzik.
2012. ápr. 4. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!