Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondanál a párodnak, ha...

Mit mondanál a párodnak, ha feltörné a facebook fiókodat?

Figyelt kérdés

Kémprogram segítségével megszerezte a jelszavam. Belépett, néhány ismerőst és fényképet letörölt.

Mikor rákérdeztem, tagadta.

Megtaláltam a kémprogramot a laptopon! (egy informatikus szomszéd segítségével)

2012. márc. 24. 12:55
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
88%
poénból felgyújtanám az összes ruháját és krumplikat dobálnék utána hogy eltakarodjon és soha többé ne lássam
2012. márc. 24. 12:57
 2/43 anonim válasza:
85%
egyszerûen kidobnám mint egy kutyát
2012. márc. 24. 13:00
 3/43 anonim ***** válasza:
92%
Szakítanék vele!
2012. márc. 24. 13:01
 4/43 anonim ***** válasza:
92%
Egy ilyen húzás után biztos, hogy szakítanék vele. Hogy jön ehhez? Nem lennék együtt egy olyan emberrel, aki ennyire nem bízik bennem, és ennyire nem tisztel.
2012. márc. 24. 13:02
 5/43 -pandy- ***** válasza:
68%

Először is:egy kapcsolat alaja a bizalom.

Másodszor:azért a fészbúk nem a világ közepe.

2012. márc. 24. 13:04
 6/43 A kérdező kommentje:

Azt mondta nem ő volt. Kettőnkön kívül a 8 éves unokahúgom szokott ideülni (2 hetente egyszer) játszani.

Azokat a képeket törölte, ami akkor készült, mikor még őt nem ismertem.

2012. márc. 24. 13:04
 7/43 anonim ***** válasza:
17%
Elég szomorú egy facebook miatt szakítani... Megkérdezném tőle hogy miért tette és megbeszélnénk. Ezért szakítani... max a tizenévesek!
2012. márc. 24. 13:05
 8/43 anonim ***** válasza:
60%

nem kell feltörnie,mert mindkettőnk összes jelszava meg van jegyeztetve mindkettőnk gépén

Bizalom.

Nem adok okot arra hogy ilyenhez kelljen folyamodnia.

Ha belép belép,nem titkolózom.

DE

volt olyan pasim,akinek én törtem fel az emailjét,aztán találtam olyat,amiért repült mint az a bizonyos macska.

Lehet van okod amiért titkolózol előtte,ő pedig tisztán akar látni?

2012. márc. 24. 13:06
 9/43 anonim ***** válasza:
88%
Itt nem a facebook a lényeg, de egyáltalán hogy jön ahhoz, hogy feltörjön bármit, ami jelszavas? És ahhoz hogy jön, hogy ismerősöket, képeket töröljön? Nem a facebook miatt szakítanék vele, hanem egyszerűen azért, mert azt gondolja, hogy ő ezt megteheti. Miért tehetne meg ilyet bárki?
2012. márc. 24. 13:07
 10/43 A kérdező kommentje:
Az bosszant, hogy a bankszámla adatokat is megtudhatja. És ahhoz, hogy a szüleim számláján mennyi pénz van, szerintem rohadtul nincs köze. (múlthéten megkértek, hogy nyomtassak ki pár dolgot a számlamozgásukkal kapcsolatban)
2012. márc. 24. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!