Mit szólnátok, ha később a gyermeketek ovijába, bölcsijébe egy Bartha Zsolt (lehet hogy csak 2. név lenne a Zsolt) járna? Nagyon furán néznétek a szülőkre?
Párom Bartha és tetszik nekünk a Zsolt. A Lányunk Zsófia(neki szintén a 2.neve.) Kicsit köze van a BK-hoz,de nem nagyon.
Barátok közt miatt kérdezem,mert ugye ott a fő"gonosz" a Bartha Zsolt. Egyébként a Péter tetszene nekünk első névnek,de még messze a szülés:)
Én maximálisan a 22.02-es válaszolóval értek egyet.Kit érdekelnek a hülye sorozatok?Ha nektek ez tetszik és még szépen is cseng,akkor??Nekem pl. totál nem esett le mi a kérdés lényege,csak jópár olvasásra.
Még ha valamilyen ostoba, brazil szappanopera hősének a nevéről volna szó...de így??!!
Nagyon is szép név!
Én is nézem a BK-t, de elsőre le sem esett miért kérdezed.
Simán adnám a Zsolt nevet. És ha jobban belegondolok ,lehet, hogy mire oviba megy, a Bartha Zsolt már nem is lesz BK szereplő.
Az én fiam a Botond nevet kapta, már 4 éves is elmúlt. Akkoriban többször megkérdezték, hogy a sorozat alapján választottuk-e a nevét. Nem, nem az alapján. Nekünk ez tetszett és kész.
Dehogy néznék furán, se a Bartha se a Zsolt nem egy ritka név úgyhogy szerintem jópár ember szaladgál ilyen névvel.
Ha már BK nál tartunk nekem van Berényi András ismerősöm de nem húzok egyenlőséget a filmbeli béna karakter (elnézést aki szereti) meg közte:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!