Két gyerekes anyukák! Ha nincs időtök mindig főzni nektek a férjetek vergődik?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 16:42
11/18 A kérdező kommentje:
köszi a hozzászólásokat!!
2012. dec. 22. 18:51
12/18 anonim válasza:
17:40-es vagyok. Sok pénzt hoz haza, de nincs munkahelye. A kettő nem ugyanaz. És ha már sok pénzt hoz, akkor elvárja, hogy itthon minden rendben legyen, kaja, rend, csendes gyerekek.
13/18 anonim válasza:
Nekünk csak egy gyerekünk van, és csak 8 órában dolgozok, de soha semmit nem szól. Rendelünk pizzát, vagy eszünk hideget. Inkább beszélgetünk hármasban. Meg pihizünk.
14/18 anonim válasza:
17:40-es rendben, van az előző hozzászólásban annyit írtál, hogy munkája sincs, a sok pénzt nem említetted.
15/18 anonim válasza:
Vergődik? Ezt nem értem...
Nálunk a férjem főz, szóval ebből nincs gond :)
16/18 anonim válasza:
Nem szól érte, ha nincs főtt étel, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy ilyen hányszor fordult elő. Már volt , hogy felajánlotta hogy rendeljünk valamit, de addigra már kész volt a kaja. Mondjuk hétköznap én is minél egyszerűbb ételeket főzök, hétvégén lehet kicsit brillírozni. Nagy ritkán ő is süt egy pizzát (havonta egyszer).
17/18 anonim válasza:
Hetente kb 3x főzök, mindig minimum két napra való kaját. Ha nincs idő, akkor nekiáll, és megcsinálja ő! Itthon dolgozom az egyéves és a hároméves gyerekünk mellett (nem járnak közösségbe még), így nagyon hálás a férjem, hogy csak ennyit kell besegítsen! Én meg Neki, hogy ilyen:)
18/18 anonim válasza:
15-ös vagyok, megkérdezhetem, miért lettem lepontozva?
Nem érdekel maga a pontozás, nem számít hány százalékom van, csak kíváncsi vagyok, hogy aki nem tartotta hasznosnak a válaszom, az mivel indokolja ezt?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!