Két gyerekes anyukák! Ha nincs időtök mindig főzni nektek a férjetek vergődik?
Na még az hiányozna!
Egy gyerek van még csak! Max. heti 3-szor főzök, de van,hogy annyiszor sem! Soha nem tenné szóvá a férjem! Ha nem tudok főzni, eszünk egy menüt. De pl. anyukám sokat főz, ő is meg szokott hívni!
míg gyeden voltam, minden nap főztem, de nem hiszem, hogy szóvá tette volna, ha mégse teszem :)
azért szokott szólni, hogy ne 2 napra főzzek, 2x nem eszi meg ugyanazt. de nem problémázik rajta, mert eszik hideget, az mindig csúszik neki, csak sajnálja, hogy megmarad a meleg kaja.
most 10 órában dolgozom, így sokszor nincs vacsi, illetve van persze, de nem cipánypecsenye meg csülök pékné módra.
tészták tárháza van hétköznap, meg melegszendvcs, soha egy rossz szót nem szól, inkább én érzém rosszul magam, hogy azon a napi 1 együtt töltött étkezésen se rendes vacsorát teszek az asztalra, de egyszerűen nem tudok fél óra alatt komolyabbat összedobni, több időm meg nincs mert a gyerek fekszik le aludni az ovi miatt :/
Nekem szóvá. Pedig igazi munkahelye sincs, néha elmegy pénzt keresni és ennyi.
Én mosok, takarítok, mindent csinálok, főzni pár hete nemigen megy mindennap. Szól érte. Le szaranyáz.
3 gyerekem van, a legkisebb 2 hetes, mindegyikre én vigyázok, segítség nincs, nem járnak közösségbe, nincsennek lepasszolva. Legidősebb 4 éves.
Szülés után 3 nappal már aktívabb voltam/vagyok, mint az átlagember. Mégis.
Hát igen, nem mindegy kinek szül az ember......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!