Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 gyerekes anyukák, Ti hogyan...

4 gyerekes anyukák, Ti hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Jelenleg 3 gyerekünk van, de erősen gondolkodunk a 4. babán.

Már most is nehéz a "logisztika", ki-mikor vigye a két nagyobbat oviba, a kicsi alszik még délben, de a nagyok ebéd után jönnek haza=ébreszteni kell a kicsit...

Mire egyet felöltöztetek, kettő levtkőzik :)

Ti, 4 gyerekes anyukák, hogyan odjátok meg a 4 gyerek logisztikzását? Nem kimerítő?

Mennyire nehezebb, mint hárommal? Mennyi idő jut "magatokra-párotokra, a kapcsolatotokra" ?

Minden tapsztalatnak, tanácsnak örülnék

2012. dec. 10. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is "csak" 3 gyerekes vagyok, ezért talán érdemben nem tudok válaszolni.

Mi is gondolkodunk a negyediken, bár még kicsi a harmadik, ezért időben nem aktuális.

Én, ha most kérdezel, a "nem" felé hajlok, de nem annyira a logisztika, hanem inkább a személyes erőnlét, egészség miatt. A terhességet csak nehezen tudom elképzelni újra.

Vannak 4 gyerekes barátaink, sőt 6 gyerekesek is, és azt látom, hogy a logisztika mindenütt jól működik.

(Pl. a hat gyerekeseknél a nagyi annyira aktív, és a szomszédban is lakik, hogy ők hetente akár két estét is kettesben töltenek)

Én inkább azt érzem nehéznek, hogy a személyes törődést meg tudnám-e adni mindegyiknek, mert ez már hárommal is nehéz, sokszor úgy érzem, fáradt és kevés vagyok ahhoz, hogy mindenki igényeit kielégítsem.

De talán csak egy-két év még, hogy könnyebb legyen.

2012. dec. 10. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Négy gyerekem van. Könnyen, mert az ikrek akkor születtek, mikor a nagy 6,5 éves volt. Így már nemsokára önálló lett. Az ikrek mindenhova együtt mentek, tehát egy helyre vittem őket (már 14 évesek külön utakon járnak). A kicsi most 4 éves. Tehát őt is tudom vinni, mert a nagyok önállóak. Én nem szerettem volna kis korkülönbséggel szülni.
2012. dec. 10. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!