Több gyerekes anyukák, akik nem számíthattok senkire! Hogy oldjátok meg a helyzetet, amikor ezer fele kéne szakadnotok?
Senkire nem számíthatok, se szülők, se rokonok, se a férjem.
Teljesen kivagyok ettől. Van egy 1,5 éves fiam és egy 4 éves lányom. A nagy pénteken menne kirándulni az ovival, mehetünk mi szülők. Senki nem tud jönni vigyázni a kicsire, a nagy meg közölte ha nem megyek ő sem megy. Alapból ilyen természet, nagyon nehezen veszi az új dolgokat, nem tudom mit csináljak, legszívesebben elsírnám magam. :((
Csak egy fél napról van szó! Reggel indulnánk és 1 óra körül már itthon is vagyunk. De a kicsit nem tudom vinni. Nem is akarnám, szétszedné a buszt se perc alatt és senkinek sem hiányzik egy nyűgös sírdogáló 1,5 éves.
Apa felejtős. 1,5 hónapja kezdett új melóhelyen, nem tud itthon maradni. :((
De ez csak egy példa volt, konkrétan erről az esetről jutott eszembe a kérdés kiírása.
Sehova nem tudok menni, se fodrász, se kozmetikus, a fogaimat meg kellene csináltatni, mert ramaty állapotban vannak, de oda is vinnem kéne a kicsit minimum, délután a nagyot is. Elegem van!
Szegény :( Nekem szerencsére van minimális segítségem, de pl a fogorvosról jut eszembe, hogy én az államiba járok és ott a délutáni rendelés 7-ig tart. Nincs felétek ilyen? Vagy 7-re se ér haza apuka?
Nem tudom megoldás lehet, de még arra gondoltam, hogy valami kedves diáklányt fel kellene bérelni bébiszitter munkára, talán nem kér rengeteget és pár órára tud vigyázni a kicsire amíg neked dolgod van.
En is igy vagyok ezzel, kulfoldon elek, ferjem hetvegen is dolgozik, minden nap keso estig. Egyenlore csak egy 3 evesem van (fodrasz hazhoz jon, igaz ritkan, de igy sokkal olcsobb, nem beszelve az idorol). Mindenhova a lanyommal megyek.
Most varom a masodik babat. Nem tudom hogy fogom megoldani, hogy amig a korhazban leszek, hova rakom a 3 evesem.
Ugyhogy masok is vannak ilyen helyzetben, mint ti.
Menjetek el harmasban valahova pl allatkert.
Köszi lányok!
Hát a helyzet elkeserítő. Apa reggel 6-tól este 7-8-ig házon kívül van, szombaton is melózik, minden rokon vidéki, min 200 km-re lakna. Tényleg kell keresnem valakit, akire rábízhatom a gyerekeket néha, mert egyrészt nem bírok mindent egyedül és vannak helyek ahova egyszerűen nem vihetem magammal őket, ilyen pl a fogorvos. De egy vad idegenre rábízni a gyereket?? Nem tudom, a környéken senki, ide mindenki csak aludni jár haza, vagy idős. Lehet még a védőnőt megkérdezem nem tud-e valakit aki vállal gyerekfelügyeletet.
Néha elgondolkozok, hogy el kéne menni innen a fenébe, de ide köt a munkám, a párom költözött utánam, mert nem tudtam haza menni évekig dolgozni, és most sincs rá nagy esély. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!