Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Számíthattok a nagyszülők...

Számíthattok a nagyszülők segítségére, elvállalják a gyereket néha?

Figyelt kérdés
Nálunk arra hivatkoznak,hogy nekik is megvan a magánéletük,pihenni szeretnének és nyugalmat,a szomszédban laknak ...
2011. febr. 4. 22:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Na szép! Gondolom nem azt akarod hogy ők neveljék,hanem hogy néha-néha vigyázzanak rá. Persze függ attól is mennyi idősek,és mekkora a gyerek. Nem e nagyon eleven. Én szerencsés vagyok,az anyósom mivel úgy is egyedül lakott ideköltözött hozzánk. 220kmre lakik és nagyon jól el van a 11hónapos lányommal. Anyukám is jönne csak ő még dolgozik. Nagyapák már meghaltak,sajnos.
2011. febr. 4. 22:52
 2/19 anonim ***** válasza:
Anyósék messze laknak. A szüleim szerencsére közelebb. Anyu bármikor eljön, ha kérem, de egyébként is havonta pár napot velünk van.
2011. febr. 4. 22:55
 3/19 A kérdező kommentje:

A nagyszülők 60 év körüliek és bizony nagyon eleven a gyerek és azt mondják amúgy is minden nap találkoznak,mivel a szomszédban vagyunk,a hugom gyerekeit elvállalják hetekig is,jóval nyugodtabb,kezelhetőbb gyerekekről van szó.

Csak egyszer-egyszer kb havonta-kéthavonta egy estét jó lenne a férjemmel együtt tölteni,étterembe,moziba menni.

2011. febr. 4. 23:04
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell nekik mondani hogy programot szeretnél a férjeddel,és max pár óráról lenne szó. Ők úgy vannak vele hogy minek vigyázzanak a gyerekre,ha minden nap látják és ott van a közelben. A húgod gyerekét meg nem látják naponta. Kinek a szülei? A férjed nem tudná őket megkérni?
2011. febr. 4. 23:12
 5/19 A kérdező kommentje:

Egyszer volt egy olyan napunk,hogy a kisfiúnkat reggel együtt elvittük oviba ,elmentünk kettesben a férjemmel ügyeket intézni,orvoshoz,beültünk ebédelni ,délután pedig mentünk a kicsiért,erről tudomást szerezve anyukám teljesen ledöbbent,hogy mily könnyedén elvoltunk aznap...mert őnekik bizony ilyesmi annak idején eszükbe nem jutott volna,milyen dolog így flangálni.

Ha megkértem,hogy nem e vállalná el a kisfiút csak egy órára konkrét azt feleli,hogy nem.

2011. febr. 4. 23:18
 6/19 anonim ***** válasza:
És ha megkérdezed ilyenkor, hogy a húgod gyerekei miért mehetnek és a tiéd miért nem? Arra mi a válasz?
2011. febr. 4. 23:22
 7/19 anonim ***** válasza:
Egyébként nekünk se segitenek a helyben lakó szüleim, anyós elbuszozik 130 km-ről, amikor kérjük. Én egy bébiszitterrel (500 Ft/óra) megoldom a dolgot... Elmenni csak lefektetés után szoktunk, igy nincs velük sok dolog.
2011. febr. 4. 23:23
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát sajnos így nem egyszerű! Fura anyukád van,de lehet hogy tényleg nem bír a gyerekkel.
2011. febr. 4. 23:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Én számithatok a nagyszülőkre igen, de anyukám már a másik véglet... Furcsa, mennyi féle ember van... Az este jó ötlet, ha amúgy éjjel alszanak, hogy azután menjetek el, miután elaludtak, akkor nincs velük gond, hátha úgy meg tudod győzni a nagyszülőket.
2011. febr. 4. 23:39
 10/19 anonim ***** válasza:
Igen, szokott anyukám vigyázni a fiamra, de azért ha azt mondja, hogy most a saját dolgaival akar foglalkozni, akkor azt is teljesen megértem, hiszen felnevelt két gyereket, hát hadd élvezze már azt, hogy most már nem kell igazodnia másokhoz.
2011. febr. 5. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!