Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen karácsony lesz ez? Még...

Milyen karácsony lesz ez? Még ajándékot sem kapnak szegény gyerekeim.

Figyelt kérdés

Semmi pénzünk nincs. Albérletben vagyunk, most jött ki a villanyelszámolás. A fa megvan, és egy csomag hal. Se ajándékot nem tudok venni, semmit. Annyira bűntudatom van, hogy napok óta nem alszom:(

Van még valaki ilyen helyzetben?

2012. dec. 20. 21:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
Valami könyved nincs, amit antikváriumba elvihetnél eladni? Egyszer a tesóm így csinált, kapott pár ezer forintot értük.
2012. dec. 21. 09:48
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Én privátba beszéltem a kedves kérdezővel, kiderült közel vagyunk egymáshoz, kérdeztem mire lenne a legnagyobb szükségük, ő írta nem szeretné ha költenék rá, gondolja én sem vagyok gazdag. Én írtam, hogy rengeteg szép játékunk van amit már gyermekeim nem használnak szívesen odaadom, azóta nem jelentkezett, pedig el is vittem volna nekik. Hát megítélésem szerint nem erre számított, hanem anyagi segítségre, én pénzt nem adok, de élelmiszert is vittem volna, de így már nem, ezek után!
2012. dec. 21. 10:02
 43/51 anonim ***** válasza:
88%
Én ilyenkor mindig elgondolkodok. Ajándékra, vacsorára nincs pénz, de netre van? Ugyan már, nem szabad bedőlni az ilyeneknek.
2012. dec. 21. 10:27
 44/51 anonim ***** válasza:
91%
Sok ilyen becsületes emberek hiszékenységére ható kérdés volt az elmúlt hetekben, szerintem se dőljünk be nekik.
2012. dec. 21. 11:03
 45/51 Golan Trevize ***** válasza:
86%

Ezen nem december 20-án kellett volna elgondolkozni.

Mégis, mikor akartál volna amúgy ajándékokat venni? 24-én délelőtt?

2012. dec. 21. 11:16
 46/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Boldog karácsonyt nektek:)
2012. dec. 21. 15:12
 47/51 anonim ***** válasza:
90%
Kedves Kérdező?Miért nem azt írtad meg konkrétan hogy mit szeretnél?Annyi ötlet érkezett amikre igazából nem reagáltál. Max negatívan,hogy a párod dolgozik nincs kivel megcsinálnod.Tudod ha ilyen helyzetbe kerülnék egész éjjel tömködném a zoknikat és varnék gombból rá szemeket vagy bármit hogy tudjak kedveskedni a gyerekeknek.Csak az van meg ami igazából nem kell!A hal meg a fa.Én csináltam volna krumplifőzeléket rántott párizsival amit mindenki megtudott volna enni...A másik meg ha most jött a felszólítás illetve a számla én biztos hogy picit késve de a januári pénzből fizetném be.Ha voltak ilyen kedves emberek és felajánlották a sok játékot de nem reagálsz akkor kerüljön olyan helyre ahol tényleg örülnek neki.Sajnos rá kell jönnie az embernek hogy aki igazán bajban van az úgyse mer szólni,kérni.Tudom hogy Te nem kértél csak egy kérdés volt!Reméljük megoldódott csak elfelejtetted leírni.Szép és Békés karácsonyt Neked és a Családodnak.
2012. dec. 21. 16:57
 48/51 A kérdező kommentje:

Nagyon sok választ kaptam, mindegyikre külön válaszolni azért nem fogok. Egybe megköszöntem a válaszokat.

Este elmentem aludni, nem vagyok a legjobb formában, mert pocaklakóm van, szerintem ezt meg lehet érteni, nem tudok itt ülni a gép előtt egész nap.

És nem szt mondtam, hogy nem fogok babakonyhát csinálni, mert egyedül vagyok, hanem azt, hogy kettesbe apával lehetetlen- azért nem ugyanaz szerintem.

A számla: Mivel albérletben vagyunk, nem én kapom a számlákat, hanem a főbérlő. Így nem én döntöm el sajnos, hogy mikor adom fel. Aki albérletben él, az gondolom tudja miről beszélek.

2012. dec. 21. 17:10
 49/51 anonim ***** válasza:
57%

Én segítettem a kérdezőnek, vállalom a kockázatot! Nem hiszem, hogy akinek meg van minden java, szórakozásból ide írogatná a csak együttérzést váró kérdését.

Biztosan megégette már magát az, aki rögtön hamisságot lát a kérdezőben, de nekem nem ezt sugallták a szavai, de írtam, mi vállaljuk a kockázatot. Remélem, ha egyszer én kerülök hasonló helyzetbe valaki rajtam is segít, és nem utasítanak el azzal az indokkal, hogy gyanús vagyok, kéregetek.

2012. dec. 21. 19:19
 50/51 anonim válasza:
60%
Hát persze. Nagy a szegénység... Internetre, karácsonyfára bezzeg van pénz.
2012. dec. 21. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!