Milyen karácsony lesz ez? Még ajándékot sem kapnak szegény gyerekeim.
Semmi pénzünk nincs. Albérletben vagyunk, most jött ki a villanyelszámolás. A fa megvan, és egy csomag hal. Se ajándékot nem tudok venni, semmit. Annyira bűntudatom van, hogy napok óta nem alszom:(
Van még valaki ilyen helyzetben?
hát nálunk is úgy volt, hogy vajaskenyeret eszünk karácsonykor :S
én az ajándékokat már év közben megvettem, hónapok óta csücsülnek a szekrény alján, nem bízom a véletlenre, de jött egy váratlan kiadás ami elvitte a decemberi pénzünket. mondjuk van egy kis félretett pénzünk, de ahhoz meg nem szívesen nyúlok, le van kötve, buknánk a kamatot...
na de szerencsére én is és a férjem is kaptunk túlórát, én itthonról csinálhattam este mikor mindenki elaludt (éjfélig-fél egyig csináltam, majd felborulok egy hete), férjem meg még most se jött haza, talán 11re betoppan. szerencsére ez kihúzott minket a kakiból kerestünk annyi pénzt mint egy havi keresetünk.
de át tudom érezni mit érzel, nagyon rossz lehet :(
mennyi idősek a gyerekek?
nem tudsz gyorsan eladni valamit?
ez csak kíváncsiságból kérdezem, mindig ennyire az utolsó pillanatra hagyod az ajándék vásárlást vagy a számlák miatt nem vetted meg?
4 és 1,5 évesek. Mindkettő lány.
A fa 4500 volt, az apjuk ragaszkodott hozzá. Akkor még nem tudtuk, hogy a karácsonyra félretett pénzt fel kell hogy adjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!