Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen karácsony lesz ez? Még...

Milyen karácsony lesz ez? Még ajándékot sem kapnak szegény gyerekeim.

Figyelt kérdés

Semmi pénzünk nincs. Albérletben vagyunk, most jött ki a villanyelszámolás. A fa megvan, és egy csomag hal. Se ajándékot nem tudok venni, semmit. Annyira bűntudatom van, hogy napok óta nem alszom:(

Van még valaki ilyen helyzetben?

2012. dec. 20. 21:15
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyedül is nekiláthatsz:), ő is büszke lesz Rád, hogy milyen szépen,ügyesen megoldottad a problémát:)!

Még nem írtad, hol laktok, többen is kérdeztük, gondolom mások is azért mert esetleg tudnának segíteni valamivel:).

2012. dec. 20. 23:12
 32/51 A kérdező kommentje:
Ezt így nem szeretném nyilvánossá tenni:)
2012. dec. 20. 23:17
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Oké, megértem:), ha netán szegedi lennél, írj egy privit, légyszi:)! Persze ha szeretnéd:)!
2012. dec. 20. 23:19
 34/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell nyilvánosan aki írt, annak egy privát e-mailt írj.
2012. dec. 20. 23:20
 35/51 A kérdező kommentje:
Nem Szegedi vagyok:)
2012. dec. 20. 23:36
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a megyét írd meg légyszives. Én is szívesen segítenék!:)
2012. dec. 20. 23:50
 37/51 anonim ***** válasza:
90%

Gondolkodjatok már egy kicsit, mielőtt pénzt küldtök neki. Azért ez elég gyanús így. Mi a kérdése? Semmi, csak panaszkodni akart egy sort. Rengeteg hasznos ötletet kapott, hogy hogyan készíthetne ajándékokat a gyerekeknek, de ezekre csak kibúvót keresett.

Nagyon szomorú, hogy a hajléktalan kéregetőt messzire elkerüljük, a netes szélhámosoknak meg ész nélkül küldjük a pénzt...

2012. dec. 21. 03:53
 38/51 anonim ***** válasza:
84%

Sajnálom, hogy így jártatok. Valamikor mi is hasonló szituációt éltünk át, így tudom, már augusztus-szeptemberben gondolkodni kell a karácsonyon. Most idén szeptemberben vettem meg az első ajándékokat, pedig akkor a másik gyermek meg sem született, és tudtam volna másra is fordítani a pénzt szülés előtt. De ezt minden évben így csinálom.

Én a helyetekben eladnám a 4500-as fenyőt 3000-3500-ért, és vennék ajándékot, meg néhány ágat. (akár azt szedhetsz is, vagy kérhetsz, nem tudom, milyen környéken laktok).

Ha most jött ki a villanyszámla, akkor azt is lehet esetleg januárban fizetni, bár a pénz felét biztos félreraknám, nem költeném el az egészet most.

Emellett megfogadnám a többiek ajánlatát, nagyon jókat írtak. De biztos nem várnám azt, hogy a netről küldjenek pénzt, ajándékot idegenek. Nekem ettől lenne bűntudatom, és ettől nem tudnék aludni.

Elég jó százalékom van, így nem hat meg a pontozás.

2012. dec. 21. 07:28
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem pénzküldésre gondoltam, hanem vannak játékaink, amikkel a lányom már nem játszik, csak állnak a dobozban, és a másfél éves tuti nagyon örülne neki(k), illetve van olyan könyv, ami duplán van meg, a 4 évesnek is tetszhetne:). Eladogatni nem fogom őket, de nem fértek bele cipősdobozba például, így oda tudtam volna őket ajándékozni ha itt laknának KÉrdezőék:).

Pénzt "elvből" nem küldök, nameg mi sem véletlenül sk. ajándékokkal készültünk az idei Karácsonyra...

2012. dec. 21. 09:05
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú, amit leírtál, bár az sajnos nem világos, hogy ez miért 3 nappal karácsony előtt jut eszedbe :/ a korábbi válaszolóktól jó ötleteket kaptál, azokat próbáld megvalósítani, bár nem tudom, hogy erre ez a pár nap elég lesz e. A mi családunk már hónapokkal karácsony előtt tesz félre, ha csak egy ezrest vagy pár száz forintot, hogy ne legyen gond. Manapság előre kell gondolkodni sajnos és nem utolsó pillanatban rájönni, hogy baj van.
2012. dec. 21. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!