Akiknél több gyermek van, mivel és hogyan "jelölitek" meg az ajándékokat a fa alatt?
Figyelt kérdés
Ajándékkísérő kártyával vagy ennél ötletesebben? Pl. gyerekek pici fényképe, ilyesmi:)2012. dec. 20. 10:34
1/11 anonim válasza:
Nekünk még picik a gyerekek. A legidősebb is még csak 4,5 éves, nem tudná elolvasni a nevét a kísérő kártyán.Mi másmilyen csomagolópapírba csomagoljuk az ajándékaikat. Az egyiké piros, a másiké ezüst a harmadiké lila.
2/11 anonim válasza:
Amikor kicsik voltak én is gondoltam pici fényképre, de aztán ez sose valósult meg, mindig csak terv volt. A nevének a kezdőbetűiket felismerik (nem tudnak még olvasni) így azzal lesz megjelölve, tavaly is így volt. De lehet csomagoló papír szerint is, egyiknek kék papír, másiknak sárga stb.. vagy ha fiú-lány tesópár akkor fiús-lányos csomagolás.
3/11 anonim válasza:
a 8 èves tud olvasni,az 5 èves fiam a nevèt eltudja olvasni,igy nekik ràirjuk.a kislànynak meg piros csomagolopapir lesz.
4/11 anonim válasza:
A neve kezdőbetűjét már 2 évesen is felismerte,igy az volt.4 évesen már a teljes keresztnevét irtuk,azt is felismerte,5 évesen már mindegyikőnk neve rá volt irva és ő olvasta mindenki nevét el az ajándékokon (igaz volt negyedóra az 5 név,de aranyos)
5/11 anonim válasza:
Kezdőbetűk, óvodás jelek ... :)))
6/11 anonim válasza:
Mi más színű csomagolópapírral oldjuk meg.
7/11 anonim válasza:
Nálunk amíg öcsi nem tudott olvasni, a bölcsis/ovis jelét rajzoltuk a kártyára. Előtte meg mi a nagyok (13 év van az öcsém és köztem) osztottuk az ajándékokat. Már iskolás, szóval idén ő osztja ki mindenkiét. :)
8/11 anonim válasza:
nekem is felismerik a kezdőbetűket de mivel mindkettő nagyé M betűs (5 és 3 évesek) így ezzel nem vagyok beljebb :)
Én is az ovis jelet szeretném valahogy szépen rátenni csak még nem tudom hogy hogyan!!
9/11 anonim válasza:
Mindenki ajándéka külön nagy tasakba kerül bele.
10/11 anonim válasza:
Két fiam van, az egyik nyáron volt 2, a másik most lesz 4. Felismerik a nevük kezdőbetűjét, így azt írom rá a kísérőkártyára. (a kicsi is csak nyár óta ismeri fel, azóta, hogy így jelöltem a vizes flakonjukat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!