Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen karácsony lesz ez? Még...

Milyen karácsony lesz ez? Még ajándékot sem kapnak szegény gyerekeim.

Figyelt kérdés

Semmi pénzünk nincs. Albérletben vagyunk, most jött ki a villanyelszámolás. A fa megvan, és egy csomag hal. Se ajándékot nem tudok venni, semmit. Annyira bűntudatom van, hogy napok óta nem alszom:(

Van még valaki ilyen helyzetben?

2012. dec. 20. 21:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy már elég késő van, így én is azt mondom készíts te valamit.

Ezt a macit egy régi pulóverből kiszabod, összevarrod, kitömöd és kész is egy plüss maci.

[link]

[link]

Labda varrás:

[link]

A 4. évesnek babakonyhába textil zöldség, gyümölcs.

[link]

[link]

2012. dec. 20. 21:49
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg szülőktök kölcsönkérni?Gyedkor mondjuk megadod nekik?
 13/51 A kérdező kommentje:
Sosem kaptak drága ajándékot, de azért normális vacsora mindig volt karácsonykor.
 14/51 A kérdező kommentje:
Nincs segítség, senki nem tud kölcsönadni.
2012. dec. 20. 21:50
 15/51 anonim ***** válasza:
58%

Uff,annyira elszomoritott a kérdésed,hogy bőghetnékem van!

Mert nekünk sem sokkal jobb,mi is várjuk holnapra a párom fizuját.Pedig min2en dolgozunk,néha 2 helyen is és lehetetlen kiélni...

2012. dec. 20. 21:53
 16/51 anonim ***** válasza:
93%

Az elszámolószámlát nem lehetne januárban kifizetni?

Én sem tudok most ajándékot venni, mert nincs pénzünk. Áldom az eszemet, hogy októberben már megvettem az ajándékokat a gyerekeknek. Apránként, apróságokat.

4 éves és 21 hósak.

2012. dec. 20. 21:54
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom. Őszintén. Merre laktok?

A 100ft-os bolt jó ötlet volt egy előttem válaszolótól. Bármi apróságnak örülnének szerintem.

2012. dec. 20. 21:55
 18/51 anonim ***** válasza:
90%
Előzö vagyok. Bűntudatod ne legyen, bár tudom, könnyű ezt mondani. Megcsinálod a halat, együtt vagytok, játszotok, meséltek Nekik. Ez a lényeg.
2012. dec. 20. 21:56
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan megértlek,mi is hasonló helyzetben vagyunk.Igaz nekünk már felszólítást küldtek,hogy ha nem fizetjük be az áramot,akkor kikapcsolják január elején.Dec. 31-ig kell befizetni,így egy keveset még ki tudok csikarni karácsonyra és majd ha 2 ünnep között utalják a GYEDet akkor kifizetem abból a számlát.

Mondjuk mi már ősztől gyűjtögettük a gyerek ajándékait,"sosem lehet tudni" alapon...és milyen jól tettük.Mi egy kicsi,1500.- Ft-os fát vettünk, a hangulat meg lesz ezzel is.

Remélem azért ki tudok valamit találni....mondanám,hogy segítek,de hát nekünk sincs. :(

2012. dec. 20. 21:59
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

holnap menj be egy kis közértbe és kérj kartondobozokat :)

abból szuper kis konyhát vagy babaházat tudtok csinálni a pároddal a hétvégén, este mikor a gyerekek lefeküdnek!

filctollakkal kiszínezitek, belerajzoltok mindenféle jót, hurkapálcikából, kinőtt ruhákból, rongyokból, fogpiszkálókból, háztartási hulladékból tudtok csinálni hozzá kiegészítőket (pl. tejfölös doboz, majonézes tubus, kis bébiételes üvegek, stb...)

2012. dec. 20. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!