Milyen karácsony lesz ez? Még ajándékot sem kapnak szegény gyerekeim.
Semmi pénzünk nincs. Albérletben vagyunk, most jött ki a villanyelszámolás. A fa megvan, és egy csomag hal. Se ajándékot nem tudok venni, semmit. Annyira bűntudatom van, hogy napok óta nem alszom:(
Van még valaki ilyen helyzetben?
Uff,annyira elszomoritott a kérdésed,hogy bőghetnékem van!
Mert nekünk sem sokkal jobb,mi is várjuk holnapra a párom fizuját.Pedig min2en dolgozunk,néha 2 helyen is és lehetetlen kiélni...
Az elszámolószámlát nem lehetne januárban kifizetni?
Én sem tudok most ajándékot venni, mert nincs pénzünk. Áldom az eszemet, hogy októberben már megvettem az ajándékokat a gyerekeknek. Apránként, apróságokat.
4 éves és 21 hósak.
Nagyon sajnálom. Őszintén. Merre laktok?
A 100ft-os bolt jó ötlet volt egy előttem válaszolótól. Bármi apróságnak örülnének szerintem.
Maximálisan megértlek,mi is hasonló helyzetben vagyunk.Igaz nekünk már felszólítást küldtek,hogy ha nem fizetjük be az áramot,akkor kikapcsolják január elején.Dec. 31-ig kell befizetni,így egy keveset még ki tudok csikarni karácsonyra és majd ha 2 ünnep között utalják a GYEDet akkor kifizetem abból a számlát.
Mondjuk mi már ősztől gyűjtögettük a gyerek ajándékait,"sosem lehet tudni" alapon...és milyen jól tettük.Mi egy kicsi,1500.- Ft-os fát vettünk, a hangulat meg lesz ezzel is.
Remélem azért ki tudok valamit találni....mondanám,hogy segítek,de hát nekünk sincs. :(
holnap menj be egy kis közértbe és kérj kartondobozokat :)
abból szuper kis konyhát vagy babaházat tudtok csinálni a pároddal a hétvégén, este mikor a gyerekek lefeküdnek!
filctollakkal kiszínezitek, belerajzoltok mindenféle jót, hurkapálcikából, kinőtt ruhákból, rongyokból, fogpiszkálókból, háztartási hulladékból tudtok csinálni hozzá kiegészítőket (pl. tejfölös doboz, majonézes tubus, kis bébiételes üvegek, stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!