A páromnak fontosabb a gyerek, mint én. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre,nem akarom azt h én legyek a fontosabb számára,csak azt h egyforma fontos legyek,mint a gyerek. Mikor megszületett a fiunk, a telefonja kijelzőjén egy közös kép volt rólam, és a babáról. Ezt lecserélte,és kirakott egy olyan képet amin csak a kicsi van. Mért tette ezt? Ez mind azt bizonyítja h én nem vagyok olyan fontos... Egyébként ő a férfi. Nekem nem fontosabb a kicsi, egyforma fontosak mindketten, ha választanom kellene,nem tudnék. Ő azt mondta a gyereket választaná,nem engem.2012. dec. 18. 15:14
31/34 anonim válasza:
De változott az ahogy hozzád viszonyul? Kevésbé szeret ettől mint régen? Kevésbé tesz meg érted mindent? Kevesebbet ölel? Kevesebbet mondja hogy szeret?
Ha ezekre nem a válasz akkor nem értem mi a gondod.
32/34 anonim válasza:
"Ő akarta jobban a gyereket,mert azt mondta ha elvetetem,akkor őt felejtsem el örökre."
Ez azt jelenti, hogy Te gondolkodtál azon, hogy nem tartod meg? Mert akkor nem csoda, hogy most így gondolkodsz. Lehet, hogy nem voltál felkészülve az anyaságra. De mostmár szedd össze magad, mert ott van az a kisfiú, akinek szüksége van rád. Nem szeret kevésbé ettől a férjed, de igenis a gyerek előrébb van, előnyt élvez egy normális felnőtt számára. Egyszerűen azért, mert egy ártatlan, kicsi, védelemre, gondoskodásra szoruló emberke.
33/34 A kérdező kommentje:
Igen, én el akartam vetetni,csak azért tartottam meg,mert ő ezt szerette volna. És ezért bosszant, h ezek után én kerülök háttérbe.
2012. dec. 19. 11:52
34/34 anonim válasza:
Gondoltam, hogy ezt fogod válaszolni. Egy várt gyermekre nem féltékeny egy anya. Szegény babó.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!