A páromnak fontosabb a gyerek, mint én. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ne értsetek félre,nem akarom azt h én legyek a fontosabb számára,csak azt h egyforma fontos legyek,mint a gyerek. Mikor megszületett a fiunk, a telefonja kijelzőjén egy közös kép volt rólam, és a babáról. Ezt lecserélte,és kirakott egy olyan képet amin csak a kicsi van. Mért tette ezt? Ez mind azt bizonyítja h én nem vagyok olyan fontos... Egyébként ő a férfi. Nekem nem fontosabb a kicsi, egyforma fontosak mindketten, ha választanom kellene,nem tudnék. Ő azt mondta a gyereket választaná,nem engem.
Akkor lehet bennem van a hiba, de nem tudok ugyanúgy érezni a feleségem és a gyerekem iránt :) Hogyan lehetne összehasonlítani a kettőt, azt mondani hogy egyformán? Mindkettőt szeretem, jobban mint valaha gondoltam, mindkettőért tűzbe mennék, de mint írtam a sziklás jelenetnék a gyereket választanám. Ez van. Tudom, hogy a feleségem is így érez. Ezzel nálunk nincs semmi gond. Ahogy inkább a gyereknek veszek meg egy huszadik kisautót, mint a feleségemnek egy huszadik cipőt. Ha érted mire gondolok. Az persze már régen rossz amikor olyan kapcsolatok vannak, ahol valamelyik fél - ahogy én látom általában az ANYA - a gyereket helyezi mindenben előre, csak neki él, létezik. Van olyan ismerősöm, akivel nem megy el a felesége két napra a 8 éves gyerek mellől. Na ott már gáz van.
2012. dec. 18. 15:37
12/34 A kérdező kommentje:
Velem el jön a párom gyerek nélkül,még szerencse, h ez nem veszett el eddig. Szerintem nem lehet fontosabb. Mivel valaki megszülte neked azt a gyereket,neki köszönheted,erre most ő szorul háttérbe...
2012. dec. 18. 15:41
13/34 anonim válasza:
Most Te féltékeny vagy a saját gyerekedre? Örülj neki, hogy szereti. Az én férjem is fanatikusan szereti a lányunkat, és én annyira boldog vagyok, amikor ezt látom. Tudom, hogy feleségként engem is szeret, de a gyerek sok szempontból előnyt élvez, ami teljesen természetes.
2012. dec. 18. 15:53
14/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny,de nagyon rosszul esik.
2012. dec. 18. 15:56
15/34 anonim válasza:
Te most komolyan a saját gyerekedre vagy féltékeny?
Mennyi hülyeséget lehet itt olvasni ennyi unatkozó ember. Nagyobb bajod ne legyen mint, hogy szereti az apja a gyereket.
2012. dec. 18. 16:33
16/34 anonim válasza:
Elhiszem, hogy rosszul esik a kijelentése, de valahol ez a normális.
Én is imádom a férjemet meg a lányomat is. Mindkettőjükért az életemet adnám, ha úgy hozná a sors. Mi is megbeszéltük, hogy ha egyszer úgy hozza a sors, hogy választani kell a lányunk és a házastárs élete között, akkor a kicsi az első!!! Máskülönben kitekerném a nyakát!
A háttérképről: Nekünk is a kicsi+a másik szülő volt a háttérkép. Utána csináltam egy nagyon nagyon jó képet a lányunkról, és most csak ő van kint mindkettőnknek. Nincs belőle sértődés. :)
2012. dec. 18. 17:34
17/34 anonim válasza:
Ki akarta jobban a gyereket? Te vagy ő?
2012. dec. 18. 18:07
18/34 anonim válasza:
Szia!
Én a fiam és a párom ugyanannyira szeretem csak másképp,nem tudnék köztük választani,és engem nem zavar,hogy a fiunk a telefon háttérképe egyátalán. Ha választani kéne azt választanám,hogy Ők ketten maradjanak élve és feláldoznám magam értük.Szerintem nem fontosabb,csak lehet,hogy Ő úgy gondolkodik a kicsi védtelenebb.
2012. dec. 18. 18:56
19/34 anonim válasza:
Pedig akárhogy is tagadod, nagyon úgy hangzik mintha féltékeny lennél rá! Nekem nagyon sokáig volt egy szinte leküzdhetetlen birtoklási vágyam a férjemmel kapcsolatban. (ez egy depressziósabb korszakommal volt összeköthető) Ennek ellenére amióta megszületett a lányunk, bátran kijelenthetem sosem volt olyan pillanat, hogy megsértődtem volna ha Őt jobban babusgatta, szeretgette mint engem! A telefonunkon mindkettőnknek a lányunk a háttere, nincs ebből semmi gond, most Ő a pici, a középpont, Őt szeretjük a legjobban, de emellett egymást is! De most kettőnkre kevesebb idő jut, nyilván. Én mindig boldogan, mosolyogva figyeltem őket amikor játszottak, amikor megölelte a kicsit, vagy ha puszit adott Neki. Örültem, hogy ennyire tudja szeretni. Te is inkább örülj Neki, hogy nem az a fajta férfi aki néha odamegy a gyerekéhez játszik vele 10 percet, megsimogatja aztán csinálja amihez kedve van, esetleg lelép a haverokkal Téged meg magadra hagy a gyerekkel, mert van ilyen is! Ez teljesen természetes, ne legyél emiatt szomorú, féltékeny meg pláne ne! Mert ez nagyon nem szép dolog!
2012. dec. 18. 19:15
20/34 anonim válasza:
Nálunk egyértelmű, hogy a lányunk az első, a legfontosabb. Imádjuk mind a ketten, ahogy egymást is szeretjük. De a két érzést nem lehet összehasonlítani sem.
Férj/feleség/szerető/stb akad annyi mint a tenger. De a gyerek a saját vérünkből való, a mi kis csodánk.
Mi már kerültünk olyan helyzetbe, hogy majdnem dönteni kellett (lázgörcsöt kaptam, nem találták a kicsi szívhangját 24 hetes voltam). Én kifejezetten ráerőszakoltam-megeskettem a férjemet, ha bármi lesz és nem leszek eszméletemnél a gyereket mentsék.
Ha bármikor engem választana kettőnk közül soha nem bocsátanám meg, hogy a gyerekünket cserbenhagyta. Egy szülő számára szerintem így kellene természetesnek lennie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!