F.andi79 kérdése:
Január első felében fog születni a kisfiam és nagyon szeretnénk neki a Nail keresztnevet adni. Lehet-e erre a keresztnévre anyakönyveztetni?
Figyelt kérdés
Ez a név nem szerepel a jelenleg érvényben lévő férfi keresztnevek listájában. Kérvényeztem a MTA-nál, de nem hiszem, hogy a válasz addig visszaér, míg meg nem szülök. Szerintetek, ettől függetlenül anyakönyvezik ezen a néven a kisfiamat? (márcsak a kisebbségből kiindulva, olyan lehetetlen neveket adnak a gyerekeiknek, hogy nem hiszem hogy azokat valaha valaki is engedélyezte. )#Nail keresztnév #Nail anyakönyvezhetősége
2012. dec. 16. 15:18
41/44 A kérdező kommentje:
39-es!Nem értem miért véded még mindig ennyire a sötétebb színű kisebbséget!A lényeg,hogy nekünk tetszik a név és Nailnak is írnánk és ejtenénk,nem Nélnek,ahogy egyesek fogalmaztak.És pontosan:"A szemem fénye Nail"-ból van az ötlet,ami személy szerint eléggé megrendített.A kisebbséget pedig pontosan azért hoztam fel,mert gondoltam,hogy első hangzásra igen furcsának tünhet egyeseknek,hogy a Nail nevet szeretnénk adni gyermekünknek de azért (gondoltam)mégsem annyira ,mint mondjuk egy Esmeralda vagy Rozalinda,amik ugye engedélyezve lettek!és úgy gondolom a kisebbség által,mert ahol én lakom ott úton-útfélen Brazil sorozatokból ismert nevekkel találkozom!
2012. dec. 17. 15:19
42/44 anonim válasza:
Már ne haragudj, de szerinted normális az, aki a Nintendo nevet adja a gyerekének?? Ha kisebbség, ha nem, (márpedig az) beteg az agya! A kérdező nem a kisebbséget támadta, hanem az idióta neveket, amiket adnak! Márpedig az ilyen nevek előtt Lakatos meg Sztojka van!
43/44 anonim válasza:
Én egy korábban válaszoló vagyok (aki a kérdésre válaszolt miszerint mi van akkor ha ezt szeretné adni de nincs az anyakönyvezhető nevek között és egyenlőre nem kapta meg az engedélyt én arra válaszoltam) a 38 astól kérdezném hogy írod hogy felnőtt emberek meg iskolázottak a válaszolók...ezt honnan tudod? Épp ez a baj ezekkel a netes dolgokkal hogy sose tudni hogy egy unatkozó tini osztja e az észt a másik oldalon:)) Szóval simán lehet hogy itt is ilyenek "estek neki" a kérdezőnek a névválasztás miatt.
44/44 anonim válasza:
Szerencsére az MTA listáján nem szerepel ez a debil név, így szerencsétlen gyerek legalább ettől megmenekült. Sajnálom, hogy ennyire fogyaték az anyja...
Egyébként nem a cigányokat védte a válaszoló, okoska. Szöveget értelmezni se tudsz... Arra célzott, hogy annyi eszed van, mint a romákoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!