Fogadnátok örökbe gyereket?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 11:58
21/25 anonim válasza:
Igen, én fogadnék és remélem tudok is majd örökbefogadni! Szeretnék 3 saját gyereket és utána, ha nagyobbak lesznek szeretnénk a párommal örökbe fogadni még 1-2 gyereket, ez az anyagiaktól függ majd, de egyet mindenképpen örökbe fogadunk, de ha nagyon jól állnánk anyagilag akkor többet is. Szeretnék segíteni nagyon ezeken a gyerekeken, szörnyű lehet otthonban élniük:( Nagyon sajnálom őket!
22/25 anonim válasza:
Igen :)Én kiskorom óta úgy tervezem, hogy szeretnék saját gyermekeket, és melléjük örökbefogadottakat is. Az sem zavarna, ha kisebbségi gyermeket kellene nevelnem.
23/25 anonim válasza:
Ha nem lenne/lehetne sajátom, akkor igen.
24/25 anonim válasza:
Annak idején egy Czeizel előadáson hallottam a következő története. Orvostanhallgatóktól kérdezték, degenerált anyának és (talán süketnéma?) apánakfogan gyermeke. Megtartanák, vagy elvennék? A hallgatók genetikai szempontokat figyelembe véve az abortusz mellet szavaztak. Erre a prof: Maguk épp most vetették el Beethovent. Nos, én örökbefogadott gyerek vagyok, lumpen, kurtizán életmódot folytató anyától és ismeretlen, valószínűleg lumpen apától. Szüleim magas kvalifikáltságú, diplomás emberek voltak, (már nem élnek, sajnos) úgy tudtam , hogy a vérszerinti szüleim. Nekem 2 diplomám , gyerekeim , unokáim vannak, vezető beosztásban dolgozom. Senki nem tudja a környezetemben, hogy örökbefogadott vagyok. A neveltetésem, és a sok szeretet miatt lettem ilyen, gondolom, nem a gének miatt. Élő példa!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!