Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogadnátok örökbe gyereket?

Fogadnátok örökbe gyereket?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 11:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Ha nekem nem adná meg a Jó Isten biztos fogadnék örökbe.

Viszont ha megadná a sajátot is és lenne megfelelő anyagi körülmény, egy elég nagy ház, akkor is fogadnék örökbe.

Magamnak is, vagyis a saját lelkemnek is jól esne, ha olyan gyereknek is lehetőséget adhatnék a CSALÁDI SZERETET megismerésére, akinek egyébként nem adatna meg.

2009. aug. 22. 13:45
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

12:56 és 12:57

Cseszhetitek a nevelést, meg a körülményeket, ha benne van a vérében pl a bűnézes stb! Persze vannak kivételek...!

De az nagyon kevés!

2009. aug. 22. 14:07
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

Hmmm, nem is tudtam, hogy a bűnözési hajlam öröklődő... dehát, mindig tanul az ember valami újat.

Ha egy bünöző családból származó gyereket normális szülők, normális körülmények közt NEVELNEK már kicsi korától kezdve, nem hinném, hogy bűnöző lesz, mert nem látja a rossz példát.

Amúgy rengeteg jó családból származó, jó anyagi körülmények közt élő édesgyerek (nem örökbefogadott) lesz bűnöző, pedig a szülei nem azok... akkor hogy is van ez??

12.58-as vltm

2009. aug. 22. 14:40
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Ezt nem lehet a hasunkra ütve megválaszolni, ez sok mindentől függ, nem lehet egyértelműen kijelenteni.
2009. aug. 22. 14:49
 15/25 anonim ***** válasza:
55%
Igen,a bűnözésre való hajlam öröklődik. Valahol olvastam, hogy X-edik, nem emlékszem rá hányadik kromoszóma hibája okozza.
2009. aug. 22. 15:55
 16/25 anonim ***** válasza:
89%

Sziasztok!

Sajnos igaza van annak aki azt mondta h oroklodik.

Tapasztalatbol irom.

A szuleim nevelo szulok(en sajat gyermek vagyok,most mar anyuka lettem).

4 gyermeket fogadtak intezetbol ebbol 4 cigany.

Az egyik fiunak az anyja meg az apja is bunozo es o maga is bortonbe szuletett meg mert az anyja epp bortonbe volt.

Most 19 eves ez a fiu es 16 eves kora ota jarja a bortonoket.Nem lehetett meg nevelni hiaba probaltak a szuleim.Es ezt onnan lehet tudni h a masik 3 teljesen normalis eletet el.

A legidosebb egyetemista es osztondijjal tanul kulfoldon a kozepsonek jo szakmaja van folyekonyan beszel angolul a legkissebb pedig nagyon jo tanulo.

Es igen ha az anyagiak engednek en is fogadnek orokbe,mert en tenyleg lattam elonyet,hatranyat es lattam azt h az orokbe fogadott testvereimnek tenyleg mi jelentjuk a CSALADOT!

2009. aug. 22. 19:39
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

bocsanat elirtam

a 4 gyerekbol 3 cigany

2009. aug. 22. 19:40
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem vannak gyerekeim és ha nem lenne olyan körülményes az örökbefogadás és a párom is beleegyezne,bizony fogadnék örökbe gyereket,de csakis kicsinek,hogy én nevelhessem olyanra,amilyenre szeretném!:)

2009. aug. 22. 23:07
 19/25 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Nem fogadnék örökbe, mert nem tudnám úgy szeretni mint a sajátom. A megjátszott, mímelt szeretet pedig csak rossz útra vezet! Hiába tudnék neki anyagilag és erkölcsileg mindent megadni, ha a szeretetem nem lenne igazi anyai. Ő is érezné ezt, nem szeretnék egy kisembert ezzel boldogtalanná tenni!

2009. aug. 23. 13:04
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Az unokatestvérem örökbefogadott gyermek. Számomra ugyanolyan mint a vér szerinti unokatesók. Nem tudom, hogy milyenek voltak a szülei, de ő rendes ember lett.

Biztosan számít a genetika, szerintem olyan 30 %-ban, de a többi a nevelés.

Én, ha megtehetném fogadnék örökbe gyereket.

2009. aug. 24. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!