Tartalmas időtöltés férjjel, ha a gyerek a másik szobában alszik?
Figyelt kérdés
van ötletetek? fel kellene dobni az estéket!2012. dec. 14. 22:28
2/14 anonim válasza:
Hát lenne tippem, dehogy erre magadtól nem jössz rá.....:)
4/14 anonim válasza:
Sex?
Beszélgetés. mindenröl. mi azt is szoktunk csinálni, egyszerüen szembe fordulunk egymással és beszélgetünk. a gyerekekröl, magunkról, munkáról, családról meg mindenröl.
5/14 anonim válasza:
Szexeljetek, ez egyértelmű. Nálunk ez nem is lenne kérdés! :)
6/14 anonim válasza:
Nálunk az vagy a)szex b) tv-zés. Néha kombináljuk :)
7/14 anonim válasza:
Esetleg két aktus között meg is vacsorázhattok.
8/14 wartburg353s válasza:
Szex, ez alap, előtte esetleg nézhettek egy filmet, ami mindkettőtöket érdekel, de szerintem csak úgy a tv-t ne bámuljátok, az nem nagyon dobja föl az estét. Meg ilyenkor lehet tényleg nyugodtan beszélgetni is, esetleg játszani valami kártyajátékot vagy ötödölőt, torpedót, lehet, hogy gyerekes, de minket elég jól és kikapcsol, és hamar abba lehet hagyni, ha esetleg fölébred a gyerek.
9/14 A kérdező kommentje:
köszi, de gondolom ti sem szexeltek heti 7szer, a gyerek meg heti 7szer alszik el este 8kor... én is társasjátékra gondoltam, csak konkrétabb válaszokat reméltem:-) azért köszi az eddigieket is!
2012. dec. 15. 01:09
10/14 anonim válasza:
Mi osszebujunk es butan bambuljuk a tv-t a felvett musorokat amiket nem tudtunk megnezni...beszelgetunk, tervezgetunk...Nallunk sokszor nincs otthon a ferjem este mert dolgozik. Ha hivjak, mennie kell. ...ja es hat vannak esetek amikor egymasra tamadunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!