Mekkora összeget szántok gyerekenként a gyerek (ek) ajándékára?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 14:27
1/37 anonim válasza:
8000.-
A saját és a két keresztgyerekünkre is.
2/37 anonim válasza:
7 hónapos a kislányunk, és kap egy etetőszéket, ami (kb)15 ezer forint volt. Még kap 1-2 kisebb játékot,de majd inkább karácsony után veszünk neki játékokat, mert itt Angliában akkor vannak a nagy leárazások! :)
4/37 A kérdező kommentje:
2 gyermekem van és én 10-10000 ft-ot szánok rá. De sokat tudok, akik 20-30 ezret is költenek. Azért vagyok kiváncsi, hogy tényleg annyira kevés lenne a 10000?Mert amikor mesélik miket vettek, vesznek a gyerekeknek akkor csak lesek.
2012. dec. 14. 14:30
5/37 anonim válasza:
3 gyerekre 29000ft-ot költöttem a tesco 50%-os játékvásár keretébe...ha ez nem lett volna akkor átlag 6000 körül próbáltam volna 1 gyerekre kihozni.
6/37 anonim válasza:
2. vagyok:
Ha lett volna már etetőszéke, akkor csak kisebb összegben kapott volna, az a lényeg hogy együtt leszünk, és ez lesz az első karácsonya! :)
7/37 anonim válasza:
A saját gyerekeinkre kb 10.000 Ft-ot költünk gyerekenként, a keresztgyerekekre 5000/fő.
8/37 anonim válasza:
Kérdező!
Ilyenkor sok szülő arra gondol, hogy ez az ajándékokról szól, és a gyerek csak a nagy és drága játéknak tud örülni!
Én például a kicsi, de meglepő ajándékokkal sokkal jobban elvoltam kiskoromban, mint a szomszéd gyerek 10-20 ezer forintos hűűű de jó játékaival :)
9/37 anonim válasza:
Na, jön a "gazdag gyerekek, szegény karácsonya" szöveg.
Én írtam a 8000.- Ft-ot.
Nem látom az összefüggést az ajándék értéke és a karácsony meghittsége között.
10/37 anonim válasza:
Vicces az,hogy az 5 hónapos kislányom sokkal jobban elvan a babatörlőkendővel,popsikrémmel,zacskóval/felügyelet mellett/,mint akármilyen hatalmas plüssfigurával stb. Egyébként én 8 ezer forintért vettem a kislányomnak ajándékot,de nem úgy volt,hogy behatároltam,hanem elmentem,és ott döntöttem el mit veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!