Mekkora összeget szántok gyerekenként a gyerek (ek) ajándékára?
egész évben vásárolgatok nekik(teszvesz, vatera)
nem az a lényeg, hogy mennyit költesz karácsonyra ajándékra, hanem hogy szeretet legyen.
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
semennyit
nyaralni megyünk 6 napra ez a meglepi :-)
komolyan meg 2-3 ezerért veszek nekik valami apróságot
Kb 40-50 extern költöttük 2 gyerekre. Ès????? De tuti olyant kapnak, ami nem 3 napig lesz slàger, ès semmi extràt nem vettem, nem tehetek ròla, hogy egy normàlis babahàz, amibe befèr a barbi 20 ezernèl kezdődik. Ha magam csinàltam volna sem lett volna olcsòbb.
Ettől mèg meghitt lesz a karàcsony, ès ha megtehetem akkor inkàbb többet költök minősègi jàtèkra. Èn is azt mondom, hogy nem Ettől függ.
8as vagyok!
Bocsi ha félreérthetően írtam!
Arra gondoltam, hogy sokan így próbálják úgymond "kipipálni" a karácsonyt, hogy "oké vettem neki egy drága ajándékot, most ezzel tuti hogy minden meg van oldva."
Nem azokra gondoltam akik inkább ilyenkor vesznek egy nagyobb ajándékot, és látják hogy a meghitt vacsora előtt/után hogy örül a gyerkőc, hanem azokra akik a meghittséget az ajándékkal próbálják pótolni.
Én nem akarok nagyképüsködni mert távol áll tőlem....
Úgy vagyok vele hogy ameddig megtehetem addig megteszem összesen 12EMBERRE (ANYA, APA, 2 TESÓM, KERESZTSZÜLEIM, 2 NAGYMAMÁM, 1 NAGYAPÁM, FELESÉGEM 2 GYERMEKEMRE)nagyjábol 250-300-ezret költök.....
Komolyan nem azért írtam hogy most hű de akárki vagyok!
De nem tudom meddig lessz lehetőségem külföldön dolgozni és ameddig tudok meg adok mindenkinek amit tudok, főleg akiktől én is megkaptam mindent!!
Valahogy úgy jött ki véletlenül hogy PONT 10 ezer ft ment a 2 nagyobbra, a legkisebb még csak 7 hónapos neki csak egy dolgot vettem (pár ezer ft), úgyis a csomagolópapír fogja legjobban érdekelni meg a nagyok ajándéka:))
de én is meglepődve láttam hallottam ismeretségi körből barátoktól meg a boltokban előttünk játékokat vásárlóktól hogy 20-25-30 ezer ft simán elmegy máshol.
Én sem hencegésből mondom, sőt... A párom gyermeke a nagyszülőktől 40.000 Ft-os ajándékot, tőlünk 10.000Ft-os ajándékot fog kapni, plusz még amit az anyjától, az nem tudom, milyen összegű lesz...
Egyértelműen túlzásnak tartom, sőt!!! Én egyenesen megtiltanám, hogy ilyen drága játékot vegyenek a gyerekemnek, (pedig minden évben sajnos ez van, attól függetlenül a mindenük az unokájuk). Mivel nem az én gyerekem, így beleszólási jogom egyenlő a nullával.... sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!