Mekkora összeget szántok gyerekenként a gyerek (ek) ajándékára?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 14:27
21/37 anonim válasza:
2 gyermekünkre 20 ezer (1 doboz Geomag készlet és egy golyós pálya), a keresztgyerekeinkre összesen 6200 ft, (1 doboz üvegfesték és 2 díszpárna) a nagyszülőknek és dédiknek 1-1 fotóalbum 24 db fotóval az unokákról. ennyi.
22/37 anonim válasza:
KÉT KISFIAM VAN 20000 FORINT FEJENKÉNT KERSZTLÁNYOMNAK 5000E KÖRÜL KÖLTÜNK KARÁCSONYRA.
23/37 anonim válasza:
Kisfiúnkra 6000 Ft-ot, a 2 keresztgyerekünkre fejenként 3000 Ft-ot költöttünk. Megvártuk az akciókat és így sikerült sokat spórolnunk :-)
24/37 anonim válasza:
Mi, szülők, a két gyerek ajándékára kb. 50-et költünk, de úgy, hogy szülinapjuk is lesz, és arra külön kapnak mindig, nem mossuk egybe a karácsonnyal. A nagyszülők, nagynénik és nagybácsik mindig kitesznek magukért, bár elmondjuk, hogy ne költekezzenek, de a válasz mindig az, hogy hát akkor kire költsenek? S mondjuk ez is érthető.
A három keresztgyermekünkre és testvéreikre kb. 4-5000 Ft-ot költöttünk (postázással együtt), a szüleikkel hallgatólagosan megállapodtunk a jelképes ajándékozásban, de így is szép dolgokat találtunk nekik.
25/37 anonim válasza:
A lányom átlag 3000Ft-os játékokat kap mindenkitől, tőlünk is. Februárban lesz a szülinapja, meg egyébként is ha valami nagyon megtetszik, megveszem neki. Én is azt hallom, hogy sokan nagyon sokat költenek játékra. Saját tapasztalat, hogy tényleg nem feltétlenül a drágának örülnek.
26/37 anonim válasza:
Én a tesco játékvásár keretében költöttem 14000 Ft-ot , ebbből ugye 7000-et visszakaptam, ezen kívül pedig vásároltam még máshol 5000 Ft-ért,így végül is az ajándékokra 19000-et költöttem, de végül is ebből a hétezret vissza kaptam(ezt már nem ajándékra költöttem), így aztán az ajándékokra csak 12000 Ft ment el, és ebből az összegből hat gyereknek vásároltam és tényleg olyat aminek örülni fognak, nem hatalmas dolgok de mindenkinek olyan amit szeretni fog.
27/37 anonim válasza:
Mi iden karacsonykor nem nagyon ajandekozunk ha. Valamit szeretnenk evközben ugyis mindig megvesszuk, olyan dolgokat amiket egyebkent nem tudnank megvenni es nagyon szeretnenek meglehet kerni a csaladtagokat, nagyszuloket hogy adjanak bele es kozosen megvenni..
28/37 anonim válasza:
Én leszek a "fekete bárány". Kb. 30-40 ezer ft-ért vettem ajándékokat, november óta. De nálunk nincsenek nagyszülők(ja, egy nagymama van, aki nem foglalkozik Vele), keresztszülők,rokonok. Csak Tőlünk kap ajándékot.És remélem, meghitt, és szeretetteljes lesz az ünnepünk.Igyekszem azzá tenni.
29/37 anonim válasza:
egy előző író vagyok, igen ez se mindegy hogy kiktől kap, mert barátnőm is mondja hogy ó hát ő mindegyik gyerekre "csak" 10 ezret költ ajándékra aztán kiderül hogy még 2 helyre mennek ahol ugyanennyiért kapnak a gyerekek...
30/37 anonim válasza:
Egy fiam van 2 éves, 8000ft ért vettem meg neki amit szerettem volna, mamáék is kb ennyiért vásároltak. Nem az érték.a lényeg, többet is rá tudtam volna szánni de ennyiért találtam meg a kedbencet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!