A párommal nem vagyunk összeházasodva, nem is tervezzük. Mennyire "gáz" így gyermeket szülni a mai világban? 15 hetes kismama.
Figyelt kérdés
2008. máj. 27. 19:46
11/14 anonim válasza:
Gyermeket szülni nem gáz - had szaporodjon a magyarság. Viszont házasság nélkül - de csak ha az ember komolyan gondolja- az a gáz. Én is házasságpárti vagyok!30 évesen 4 év együttjárás,lakás után házasodtunk össze.Megérte:) Nem lett más a kapcsolatunk látszólag, de valahogy mégis. Jó érzés. Jó érzés felelősséged vállalni valakiért. A "papírra" nem is gondoltunk, mindkettőnknél ez egy komoly elhatározás volt. és nem pénz kérdés, nem a rokonoknak házasodsz, hanem magadnak - magatoknak, hogy egy követendő példa légy a gyereked számára. A többi meg csak rajtunk múlik. Én házasság nélkül gyereket sem szültem volna a páromnak. Igenis tudjunk dönteni vki mellett!
12/14 anonim válasza:
Helló! Én 26 éves vagyok, házasságban élek és nem ítélem el azt aki házasság nélkül vállal gyermeket!Nem az számít, hogy össze vagytok-e házasodva hanem hogy mennyire szeretitek egymást!Én az első gyereket házasság előtt szültem, és nem gondoltam volna hogy megkéri a kezemet!De megkérte, igent mondtam. Azóta szültem még egy kisfiút is.Boldogok voltunk mindig, házasság ide vagy oda.Sok boldogságot nektek is és gratula a bébihez!
13/14 anonim válasza:
Mi is így vagyunk és pont sz...rok rá, hogy ki mit gondol. Mi szeretjük egymást és kész. Az a lényeg nem a papír!
14/14 anonim válasza:
Felesleges hajcihő a házasság.Ha van felesleges párszázezer forintja valakinek,vágjon bele.De ahogy többen is írják,inkább lakásra,kocsira,gyerekre menjen ez a pénz.Na és a válás...Köztudott,hogy minden 2. házasság válással végződik.Környezetemben a házas emberek csalják a párukat(persze ez nem házasságfüggő),de ők nehezebben váltanak.Persze valaki épp ezért ragaszkodik a papírhoz,hogy nehezebben menjen el a párja.Ez önzőség!
Szóval ezen ne rágódj!Inkább fizessetek be egy Föld körüli útra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!