Mit csináljak ha a férjem nem tudja nevelni a gyerekeinket?
nem nagyon értem. tulságosan apásak ez baj? szerintem nem . lényegébe mindenki"relative másképp neveli a ygermeket" te igy ö ugy de egy közös utnak lennie kell
nappalra cumi a nagynak nem kell elég értelemes okos már hogy bezsélgessne. illetve mindegyiknek van két lába nem kell öket hordozgatni
Én értem, miről van szó. A gyerekek azért vannak ránőve a fejére, mert apa a klassz, akinél mindig minden szabad. Ráadásul ebben a korosztályban pont a cipeltetéssel, és a cumival lehet őket legjobban kenyérre kenni. Értem a felháborodásodat is. :)
Tipikus ötlettelen és lusta apuka. :) Tudod mennyi van belőle? Sanda gyanúm, hogy az én páromból is hasonló lesz.
Tényleg beszélni kell vele, de fontos a hangsúlyozás, és a következtetés, ok-okozati összefüggések elemzése. Majd belátja, hogy amit csinál, az inkább a gyerek hátrányára, mintsem előnyére fog fordulni. Addig is türelem. Legalább foglalkozik a gyerekekkel, olyan családot is ismerek, ahol az apuka ugyan tudna több időt a gyerekekkel tölteni, de sajnos nem akar. A Te férjed viszont szerencsére nem ilyen! Nincs olyan nagy gond ám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!