Későn szültem a babámat és annyira szorongok, mert nem tudom, hogy meddig fogok élni, meddig lehetek a támasza. Annyira szeretem és féltem őt. Édesanyám él már csak a családból, ő sem sokáig talán és csak én maradok neki. Milyen étrenddel, módszerrel élhetnék minél tovább, hogy sokáig az édesanyja lehessek? Csak normális emberek válasszát szeretném kérni, köszönöm.
Anyu engem 35. évesen szült és mindig azt mondta, hogy a gyerekei tartják fiatalon.
25N
2012. okt. 12. 20:57
2/17 A kérdező kommentje:
39 évesen szültem, a kicsim 3 éves. Igen, engem ő fog éltetni! Nem is tudtam, hogy lehet ennyire szeretni!
2012. okt. 12. 20:59
3/17 anonim válasza:
Attól azért nem kifejezetten reális tartani, hogy 55 évesen meghalsz... Mire 60 leszel, a gyereked 21, és még az is elég korai halálnak számítana. Nem is értem az aggodalmad.
2012. okt. 12. 21:01
4/17 anonim válasza:
Szia!
Szerintem próbálj meg minél egészségesebben étkezni,amennyire az időd engedi sportolni,és próbálj meg ezen a dolgon kevesebbet stresszelni,mert az sem tesz jót az egészségnek.Biztos sokáig a gyerekeddel lehetsz még és ameddig vele vagy,szeresd nagyon és mutass neki erkölcsi példát és így akkor is a támasza leszel,ha már nem lehetsz vele,mert meg fogja tudni állni a helyét az életben.
Szerintem még az is sokat segít ha vannak barátnőid akikkel ezekről a dolgokról tudsz beszélgetni,vagy nézz utána hogy nincs e a környékeden vmmi baba-mama klub.
Élvezd ki az anyaságot,és legyetek nagyon boldogok!
2012. okt. 12. 21:02
5/17 Bence_ válasza:
Ne bolondozz.
Az természetes, hogy foglalkoztat a gyereked jövője hisz felelős vagy érte. De nem csak te vagy neki egyedül, mert van édes apja is. Rá is számíthat.
Ezen minden szülő elgondolkodik. Senki nem tudja, hogy mit hoz neki a holnap.
2012. okt. 12. 21:04
6/17 anonim válasza:
Mamám 40 évesen szülte a fiát, most 78 éves, a fia 38, 8 gyerek után, amiből 2 meghalt, a férje is, nagyon jól tartja magát!
Az egyik lányának is 42 évesen csúszott be egy baba, aki most már 17 éves! Nagynéném fiatalos, dolgozik, fitt, a lánya élteti, szeretné lát i majd az unokákat...
Ne gondolkozz ezen, örűlj hogy van egy lányod!
2012. okt. 12. 21:05
7/17 anonim válasza:
Szia!A 39 a mai világban nem számít annyira későinek szerintem.Nekem van olyan ismerősöm aki 44 éves és 4 gyermeke van,39 évesen szülte az elsőt.Gondold azt hogy most kezdődik életed második fele,ami a kicsi miatt csak jó lesz,amit tehetsz mindent tegyél meg az egészségedért,szűrővizsgálatok ilyesmi.A késő itt nem jó szó semmire nincs késő,élvezd ki minden percét mert az idő gyorsan múlik.És a gyerek megfiatalít az így van.Ne szorongj ezen,nem szabad.
2012. okt. 12. 21:07
8/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz ilyen butasággal. Neveld és szeresd a babádat. Ez életerőt és örömet okoz, ami a hosszú élet alapja.
2012. okt. 12. 21:07
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat, a megértést, hogy mennyire fontos ez nekem. Bizom benne, hogy a sors hosszú életet ad nekünk és sok boldogságot a kislányomban.
2012. okt. 12. 21:08
10/17 anonim válasza:
En 28 vagyok, anyum januarban lesz 73 eves, 43evesen szult engem sajnos tavaly rakos lett. De addig eros es egeszseges volt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!