Későn szültem a babámat és annyira szorongok, mert nem tudom, hogy meddig fogok élni, meddig lehetek a támasza. Annyira szeretem és féltem őt. Édesanyám él már csak a családból, ő sem sokáig talán és csak én maradok neki. Milyen étrenddel, módszerrel élhetnék minél tovább, hogy sokáig az édesanyja lehessek? Csak normális emberek válasszát szeretném kérni, köszönöm.
Amikor elolvastam a kérdésedet,azt hittem 55 évesen szültél.39 évesen,még egyáltalán nem vagy öreg.Engem Anyu 38 évesen szült,most 26 vagyok,anyukám 64,és háromhetes a kislányom.Anya nagyon fiatalos,igazi nagymama,imádja a lányom,és sokak szerint egy 10-est simán letagadhatna.Én pedig egyáltalán nem számolom a hátralévő éveket.
Nyugi:)
2012. okt. 12. 21:23
12/17 anonim válasza:
Anyukám engem 41 évesen szült, most 66 éves és nagyon várja a mindjárt születendő unokáját :)
2012. okt. 12. 21:32
13/17 anonim válasza:
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz! Miért ne tudnád felnevelni?
Nekem ez eszembe sem jutott, pedig két kicsi fiam van. Áprilisban lettem 40 éves és 9 nappal később született a kisebb fiam, a "nagy" jövő héten lesz 3 éves:-).
Fiatalon és frissen tartanak, nem nagyon van időm ugyan pihenni mostanában, de nem is baj:-)
Csak azért sajnálom csak, hogy nem jöttek hamarabb, mert akkor biztos lenne még egy harmadik is :-)
Egyébként engem is elég későn, 43 évesen szült édesanyám és fel tudott nevelni.
2012. okt. 12. 21:58
14/17 anonim válasza:
Anyukám most 67 éves - képes 20 kiló unokát+babakocsit felvinni az emeletre miután 3 órát sétált a parkban... Apukám 68, hetente 3x teniszezik (8 óra munka után) és minden évben a Szigeten bulizik :) Állandóan mozgásban vannak, sokat utaznak, barátokkal lógnak, kertészkednek - szeretik egymást és jó a humoruk. Szerintem ezek a titkos összetevők :)
2012. okt. 12. 22:03
15/17 anonim válasza:
Szia! Két hónap múlva szülök, de talán a 41. szülinapi ajándékom lesz már november végén. :) Nekem nem jutott eszembe ilyen kérdés, olyan természetes. Anyu 20 éves kora óta beteges, gyenge immunrendszerrel, most már 63 lesz, és az immunrendszere szerintem még talán jobb is, mint 20 évesen. Apu erős, 65 éves, és alig volt beteges. 35 éves koromig csak négyévente kapott el köhögés, más bajom nem volt. Azóta se lett volna, ha nem rontanak el egy gyökérkezelést, és pszichésen nem visel meg annyira, hogy állandó szédüléssel éltem két éven keresztül az amúgy is rendkívül stresszes munkahelyemen.
Elsőre teherbe estem, ahogy szerettük volna, és minimum 80-ig szándékozom élni, és ezalatt minimum egy unokánk is lesz. :)
2012. okt. 12. 22:08
16/17 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen jellegu felelmeim, pedig nem szultem "keson", de mivel nem akart mulni es meg az s hozzajott, hogy a nagyobbik lanyomat nagyon feltettem, hogy halalos beteg lesz, en elmentem kineziologushoz. Kiderult, hogy nem valos felelmem van, hanem gyerekkorbol magammal hozott rendezetlen erzesek es az
2012. okt. 12. 22:40
17/17 anonim válasza:
Szia! Még nagyon fiatal vagy. A génekben 120 év van, ki kell használni.Az egészséged leginkább Tőled függ . A WHO felmérése szerint 43%-ban az életmód határozza meg az egészségügyi állapotunkat. Sok mozgás, folyadékfogyasztás és a megfelelő táplálkozás, minél kevesebb stressz. Tekintettel arra, hogy ma már a zöldségek, gyümölcsök vitamin és ásványi anyag tartalma csak töredéke mint a gyermekkorodban -amit a Gödöllői egyetem professzorának kutatása is alátámaszt- mindenképpen szükségesek a táplálékkiegészítők fogyasztása. Ma már ezt egyre több orvosi szakmai anyag is javasolja. Ha szeretnél a saját és a gyermeked egészségi állapotán javítani, akkor keress meg és szívesen adok tanácsot.Pl hogyan kerüljétek el a különféle gyerekbetegségeket, vagy vészeljétek át minél gyorsabban, egyszerűbben.Akár abban is tudok segíteni, hogy a gyermeked jövőjét anyagilag is megalapozd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!