Titeket nem zavar?

Figyelt kérdés
Példának írom, feltesznek egy kérdést, hogy tud-e valaki egy jó orvost itt-ott, vagy valami címet, stb. Te veszed a "fáradtságot", kikeresed, leírsz minden fontos adatot, és várod a választ, ami nem jön..nem azt a pár percet sajnálom, hanem, hogy még annyit sem ír vissza a kérdező, hogy :kösz.Nem is azért keresünk ki valamit, hogy agyon dicsérjenek, hogy jaj de aranyos vagy, de az a minimum lenne, legalábbis szerintem, hogy megköszöni...vagy ha igyekszel egy olyan megnyugtató választ adni, amiben kifejtesz mindent, mi miért van, és semmi reakció. Ez csak engem zavar?Vagy ha valaki úgy érzi kismama, te biztatod, tényleg kíváncsi vagy, hogy összejött-e nekik a baba, megígéri, válaszol és mégsem.
2012. nov. 30. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen zavar!igazat adok neked,nekem is jól esik ha vissza jeleznek...de legtöbb ahogy irod eltünik a szinről...
2012. nov. 30. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam már rajta, és szerintem ebben a kategóriába köszönik meg legkevesebben.
2012. nov. 30. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:

igen, zavar. Ellenben ez nem egy fórum, ahol meg lehet "dumálni" a dolgokat. Szerintem sokan vannak ezzel így. Egyébként épp ma volt, hogy rágugliztam valaki helyett a kérdésére (10 másodperc volt) és a válaszom végére odaírtam, hogy "szívesen" :)))

de volt már, hogy a [link] oldalt ajánlottam valakinek:)

2012. nov. 30. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem is zavar, bár általában azért meg szokták köszönni a segítséget :) ha valaki mégsem teszi akkor inkább arra gondolok, hogy esetleg még nem jött vissza és majd később megteszi, de pár nap múlva már úgyis elfelejtem a dolgot.
2012. nov. 30. 18:51
 5/8 A kérdező kommentje:
csak amikor a kérdezőnek "égetően" sürgősen kell a válasz, és mindenki segíteni szeretne, ezért időt sem "sajnálva" kikeresnek neki egy infot és még napok múlva sincs válasz, na ez a bosszantó. Tudom, hogy nem egy fórum oldal ez, de ha már valaki feltesz egy kérdést, és arra válaszolnak is, az lenne a minimum, hogy egy "köszi"-t odabök. Tisztelet a kivételnek, természetesen. Engem tényleg érdekel, mi lett a teszt eredménye,pozitív-e, vagy meg-e találta azt a dokit, akit kikerestünk neki.
2012. nov. 30. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:

# 3/5

Én is annyiszor megfogadtam már, hogy ezt fogom belinkelni de soha nem vitt rá a lélek.

2012. nov. 30. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyszer egy anyuka arra kérte itt az anyukákat kb. 1 éve, hogy a gyereke nevét szőjük bele egy versbe, amit a télapó mond. Én imádok verset írni, és egy kis versikét bepötyögtem. De még azt sem kaptam, hogy ok. jó lesz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Persze nem azt vártam, hogy dobjon egy virtuális hátast, de mint Te is írtad egy kösz jól esett volna!

2012. nov. 30. 20:56
 8/8 A kérdező kommentje:
na erre gondoltam.. nem kell, hogy megdicsérjenek, nem kell, hogy ódákat zengjenek, csak egy minimum köszi. Tisztelet a kivételnek persze! Utolsó: gyönyörű verset írtál, én erre azért már nem csak egy köszi-t írtam volna! :-)))))
2012. dec. 1. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!