Csak engem zavar az olyan ha valaki a saját gyerekétől sajnálja a pénzt?
Van egy ismerős,saját ház ,no hitel,min.300 ezer ft bevétel és még főttételre se kell költeni. Nagyon spórolnak ,de a legszenbetünőbben a gyereken. A férj miatt. Neki márkás ruha, feleségnek kínai,de az is könyörögve. Viszont a babának a leggatyibb pelenka is sok "már nem bírják anyagilag" .
Most is furcsa mert annyira spórolnak,hogy csak főttételt esznek, de a gyereknek kell majd más étel is. De majd nem kap szalámis, májkrémes kiflit stb mert az pénzbe kerül? nem túlzás ez?
Nos, az első gondolatom, hogy (már megbocsáss), de kívülállóként nem láthatsz bele az életükbe, más szóval nem sok közöd van hozzá.
Viszont, ha ettől eltekintek, engem nem zavar, csak furcsának találom.
igen,tényleg nem látunk bele a helyzetükbe, életükbe.
Lehet, h a férjenk a munkája megköveteli az igényes küllemet (pl. üzletkötő, ügyfelekkel való találkozás), öltözetet. Mittomén, a nő meg nem olyan helyen dolgozik, h ki kelljen öltöznie.
Bár szerintem kicsit önző is lehet az ilyen ember, ha sajnálja a gyerekre költött pénzt. Mi ramatyul álltunk,
vajas kenyeret, mint olcsó őpelust adjak a gyerekre,ami nem olyan kényelmes.
Meg lehet, h sok a hitelük, mittomén, frankos deviza a házon és a kocsin, mert akkor simán lehet 200 ezer a hitelük rezsivel, vagy anélkül, akkor nem oly sok maradhat nekik, amit be kell osztani köv. hóig.
Nem láthatsz bele ennyire az életükbe.
Példa: párom is csak márkás ruhát hord,de neki kevés cucca van.
Én dönthetek vagy kevés márkás vagy sok "mindenféle" olcsóbb.Mivel szeretek öltözködni és vásárolni én sokat turizok,kínai meg olcsóbb ruhákban járok.
Pelus: dm-st használunk,egyik legolcsóbb,viszont legjobb!
És ez csak két példa.Ne folly bele más életébe!
Panaszkodott neked a feleség,h de rossz nekik vagy csak te kombináltad ki?
Márkás ruha kérdés,mint az előzőnél férjem a kevés,de márkás pártján,én meg a sok,de olcsó pártján állok,nincs vita,én kínaiból öltözködöm,ő meg márkaboltokból javarészt.
Gyereknél pampers pelust használunk,mert csak ez az egy vált be,de neki is volt már annyira piros a popija fél(!)nap alatt,h rossz volt ránézni(nem hiszem,h az előtte hónapokig bevált pelenkázási szokásainkkal volt a baj,szimplán jött a foga,és nálunk pl. ez az egyetlen tünet,és mielőtt megkérdezed,igen 3hónaposan is jöhet a foga)
Miért baj az,ha csak főtt kaját esznek?mi is azt szoktunk javarészt..
sőt,mondok durvábbat is,engem rendszeresen olt a férjem,h már megint minek ez,minek az,sokat költök ,"nem ad pénzt",ennek ellenére mégis megveszünk mindent,amire szükségünk van(sokszor azt is,amire nincs),pedig van,aki szerint én el vagyok nyomva ebben a kapcsolatban(a férjem kb. 10szer annyit keres,mint én,ezért ő kezeli a pénzügyeket,ami szerintem természetes esetünkben)
tényleg kevés pénz maradhat, ha a férj elkölti, nem hiába panaszkodik a nő...
van ilyen pasi, pláne, ha csak ő a kereső a családban. Lehet, h a nő már megbánta/megbánja, h szült neki, nem tudom. De érdekes mindenképp. Úgy látszik,kicsit önzőek,biztos nem is lesz kistesó egy darabig,vagy egyáltalán.
egyik korábbi hszóló voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!