Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket, ha egy lánynak van jogsija, jól is vezet (képes beparkolni normálisan, szóval nem szőke nős) és van egy saját autója? Nem milliósra gondolok, hanem egy 20 éves teljesen szerény autóra.
Igen zavar.
Jézusom, ekkora idióta kérdést.......
ha tudsz ennél hülyébb kérdést feltenni akkor válaszolok erre is...
de mivel úgy is tudsz, nem nem zavarni mért zavarna? -.-"
Nem zavarna.
Mondjuk lehet hogy az autómat nem adnám kölcsön neki, mert az még csak 16 éves. Amúgy fél millió körül már olyan autókat lehet megkapni ennyi idősek közül, amik újonnan 6-8 milliósak voltak.
Már miért zavarna? Én eleve elvagyok a saját gondolataimmal, nem tudok figyelni a forgalomra túl sokáig, úgyhogy inkább nem ülök a volán mögé. Hozzá tudnék szokni, de autóm meg nincs, csak jogsim, ha lenne, akkor is egy olyan kéne, amit összetörhetek. :D
Szóval szívesen jönnék össze olyan csajjal, aki szeret és tud is vezetni kocsit.
Miért zavarna? Én '93 óta nem vezettem, autóm meg soha nem volt, de attól te még vezethetsz. :-)
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!