Ahanna kérdése:
Szerintetek ha egy lány mindig azzal csúfolt hogy szőke a hajam és a szőkék szerinte ribancok, meg könnyű felszedni őket, az utána miért festi szőkére a saját haját? Amúgy engem sosem volt könnyű felszedni, szerintem nem a hajszínen múlik.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 14:57
3/7 anonim válasza:
A hozzá hasonló szőkék a r*bancok. :D
4/7 anonim válasza:
1. Azért csúfol, mert önmagával elégedetlen
2. Azért festette ő is be, mert irigykedik rád és ezért utánoz
3. Nincs saját egyénisége, ezért másol másokat, akiket csinosnak ítél. Ugy gondoja ezáltal ő is csinos lesz.
4. Valószínű ő a buta liba, ha rivalizálásból változtatja meg a külsejét és nem önmaga akar lenni, hanem vki más
5. ha szerinte a szőkék r*bancok, mégis szőkére festette, akkor az is lehet, hogy ribanc szeretne lenni, vagy már annak érzi magát :DD
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Jót nevettem! :) Ha az van, hogy irígy, akkor szerintem nem ezt kellett volna figyelembe vennie választáskor, mert a barna jobban állt neki. Szóval így a szőkével nem lett vonzóbb szerintem.
2012. ápr. 2. 21:37
6/7 anonim válasza:
Hát így pont nem egyedibb vagy vonzóbb lessz, csak egy buta szőke, akin rögtön látszani fog,hogy egy gyenge,erőltetett másolatod. :D Magát égeti.
7/7 anonim válasza:
be van tojva, h te jobban nézel ki, ezért utánoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!