Mivel diszítsünk?
Figyelt kérdés
Az osztályban ki kell diszíteni a termet karácsonyra.De nem tudjuk mit csináljunk mert olyan kell amit mi is eltudunk készíteni vagy nem drága és ami a lányoknak,fiúknak sőt még a tanároknak is tetszen.
Előre is köszönöm válaszaitokat! :)
2011. nov. 17. 16:40
1/5 anonim válasza:
ha karácsonyra akk sztem fenyőfa ágakkal vagy kis harangokkal és egyéb karácsonyi dologgal...az naon hangulatos lenne........
2/5 anonim válasza:
hát mi közösen osztálypénzből vettünk 2-3 doboz gömböt, aztán azokat raktuk, az ablak fogantyúkra, meg a tábla sarkába, meg a szekrényekre. Vettünk még egy mini karácsonyfát ami a tanári asztalon van, meg girlandot, és abból meg az ajtóra kirakjuk h 12c. Aztán minden évben mikor leszedjük vki elviszi és jövőre ugyanez;)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! =)
2011. nov. 21. 18:11
4/5 anonim válasza:
Már második éve csinálom én a dekorációt nálunk... ablakra hóspray, szekrény tetejére karácsonyfa feldíszítve, a nagy üzenőtáblánk körül most égősor lesz, rajta visszaszámlálótélapóval, lesz nagy hóemberünk a szekrényen a fa mellett, a plafonon tavaly vattapamacshópihék voltak, idén organzából lesznek. Kívül az ajtón koszorú, belül üvegfestett minták (jobb ötlet egyelőre nincs), tanári asztalon adventi koszorú, meg karácsonyi terítő, hátsó falon mikuláscsizmák... egyelőre több gondolatunk még nincsen. Remélem segíthettem. Az alakkilincsüveggömbös ötlet nagyon tetszik :3
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! sokat segítettél :)
2011. nov. 25. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!