Ha már nem igazán tetszik a hajam (festve), akkor hogyan lehet eltávolítani, vagy csak festessem be a saját hajam színére és várjak amíg lekopik?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 17:25
1/9 anonim válasza:
ha nagyon más színűre van festve mint amilyen az eredeti hajad, akkor szerintem fessed vissza az eredeti színre, vagy ahhoz hasonlóra, és onnantól kezdve már kophat amennyit akar, mer nem fog látszódni;) legalábbis én ezt tenném. amúgy nem hullott a hajad a festéstől?
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs befestve úgyhogy nem tudom, csak így mindent megkérdezek, hogy felkészüljek :D
2012. márc. 10. 18:29
3/9 anonim válasza:
A hajfestéktől megszabadulni nem lehet úgy, hogy az eredeti hajad színét kapjad vissza. Érdemes először színezővel próbálkozni, igaz, hogy ezzel nem lehet világosabb árnyalatot csinálni, de könnyebb tőle megszabadulni, mert idővel lekopik.
4/9 anonim válasza:
ma már meglehet csinálni:) DM-be lehet kapni 2-3 ezer ft körül hajfesték eltávolító készletet és teljesen leszedi a hajfestéket és újrafestheted amilyenre tetszik!
5/9 A kérdező kommentje:
és az nem károsítja nagyon a hajat?
2012. márc. 11. 15:46
6/9 anonim válasza:
nem próbáltam még, nem válnék meg a szőke fejemtől:) De szerintem!
itt van róla részletes leírás!
7/9 anonim válasza:
bocsi kimaradt hogy szerintem nem:)
8/9 A kérdező kommentje:
:) de akkor ezután nem muszáj újra festeni...
Jó köszi :)
2012. márc. 12. 17:06
9/9 anonim válasza:
Azért nehogy azt higgyétek, hogy olyan lesz az eredmény, mintha mi sem történt volna a hajjal! Azt írják: csak a hajban levő saját pigmentek maradnak. Tehát amik az előző hajfestés során lebomlottak, azok már nem kerülnek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!