Szerintetek gáz a saját nevemet tetováltatni a csuklómra? Páran mondták, hogy egoista, vagy hogy snassz, de nekem tetszik. És ezerszer inkább ez, mint valami együttes vagy akármi amit megbánok 10év múlva. Szóval közvéleménykutatást végzek (:
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 22:56
1/20 anonim válasza:
szerintem is egoistaság. én nem csináltatnám. bár szerintem alapból hülyeség azért csináltatni tetoválást, hogy csak legyen.
2/20 A kérdező kommentje:
Nem azért, hogy csak legyen, nekem tetszik ez az ötlet. És ez az ami tuti, hogy nem változik az életemben. A nonfiguratív meg olyan béna szerintem.
2010. jún. 30. 23:08
3/20 anonim válasza:
hát szerintem elég gáz :S minek? majd ha öreg leszel és nem emlékszel a nevedre, akkor le tudd onnan olvasni?
vagy félsz a baltás gyilkotól és legalább így be tudnak majd azonosítani?
most nem szemétkedni akarok, de szerintem nincs értelme :S igazuk van azoknakj akik azt mondják, hogy inkább egy együttes nevét. vagy várj amíg eljön az igazi, és akkor már inkább az ő nevét :)
16/L
4/20 A kérdező kommentje:
Hát nem várok igazira, mert a legtöbben aztán varrathatják át:D
2010. jún. 30. 23:11
5/20 anonim válasza:
sztem nem gáz én is azt akarok csináltani v a kezdőbetűm:DDD
6/20 anonim válasza:
szerintem csak kezdőbetű, valami szép betűtipussal:D
7/20 anonim válasza:
szerintem nem gáz hanem egyenesen undoritó dolog:) mivel a tetoválást azért csináltatják az emberek hogy a saját személyiségüket kifejezzék esetleg egy emléket akarnak állítani valami elhunyt szeretüknek,vagy megajándékozni vele egy számukra fontos személyt de semmikép sem azért hogy legyen egy tetkójuk amivel tudnak villogni...persze mindenkinek egyéni dolga hogy mit csináltat,mit tesz az életével de szerintem inkább akkor csináltass tetkót ha van értelme és valami normális ötleted is van;)
8/20 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem undorítóbb, mint a sok hülye aki kereszteket varrat magára csak divatból, vagy kínai kifejezéseket, amire két nap múlva rájön, hogy elírták.
2010. jún. 30. 23:30
9/20 anonim válasza:
hát annál nem:) de most miért azokhoz viszonyítod magad akik szerinted is undoritó dolgot csinálnak?:)
10/20 A kérdező kommentje:
Mert már volt egy jó ötletem és azt is leszólták...ezért jött a név.
2010. jún. 30. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!