Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz a saját...

Szerintetek gáz a saját nevemet tetováltatni a csuklómra? Páran mondták, hogy egoista, vagy hogy snassz, de nekem tetszik. És ezerszer inkább ez, mint valami együttes vagy akármi amit megbánok 10év múlva. Szóval közvéleménykutatást végzek (:

Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 22:56
1 2
 11/20 anonim válasza:
mindegy:) te tudod mit csinálsz én csak véleményt mondtam;)
2010. jún. 30. 23:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Először egy kaméleont akartam, mert olyan állatom van és olyan volt mindig is, nagyon szeretem őket és olyan nekem mint másnak a kutyája és épp ezért ezt akartam, de azt mondták az hülyeség. De az nem hülyeség, ha más a kutyája mását tetováltatja magára?
2010. júl. 1. 00:00
 13/20 anonim válasza:
inkább tetováltasd az öklödre hogy HATE
2010. júl. 1. 00:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
hát.. a kaméleon jobb sztem
2010. júl. 1. 00:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A kaméleont válaszd! Az egyik szuper ötlet és szerintem nagyon egyedivé is tenne. Legalábbis ha jól van megcsinálva akkor szerintem nagyon eredeti és szexi.

A nevedet is választhatod bár szerintem kissé furcsa. Nekem nem lenne vele bajom, de ha belegondolsz az emberek általában valaki más nevét, pl. a kedvesük nevét tetováltatják magukra. Lehet sokan azt hinnék a csajod neve... Szóval sanszos, hogy azt is ugyanúgy megbánnád később.

A kaméleon szuper ötlet, másokkal meg ne törődj.

Én senki véleményét nem kérem már ki semmivel kapcsolatban.

Régen egy nagyobb project előtt mindig megkérdeztem a családom és a barátaim. Na állandóan leszóltak, mindegy milyen ötletem volt! Emiatt nem haladtam sehová, mert mindenről lemondtam. Aztán elkezdtem akkor is megvalósítani mert én hittem benne és utána már mindenki csak dicsérő szavakat mondott.

Úgyhogy hajrá, go előre ne mások döntsenek helyetted!

2010. júl. 1. 06:12
 16/20 anonim ***** válasza:
sztem nem gáz ha a nevedet tetováltatod!Sokan csinálják még így, bár a legtöbben inkább csak kezdőbetűt tetováltatják magukra!Gondolom fiatal vagy szóval inkább ezt , mint esetleg a jelenlegi párod nevét vagy akármi ;)
2010. júl. 1. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Végül is, mit lett? ^^
2010. nov. 24. 18:16
 18/20 A kérdező kommentje:
Kaméleon.
2010. nov. 27. 19:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy csináld, hogy valami mintát, amit szeretnél és aztán abba, vagy arra.
2012. márc. 10. 17:27
 20/20 anonim válasza:
A kaméleonnal az a baj, hogy színt változtat és baszhatod, volt tetkó, nincs tetkó.. :D
2012. márc. 19. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!