Szerintetek gáz a saját nevemet tetováltatni a csuklómra? Páran mondták, hogy egoista, vagy hogy snassz, de nekem tetszik. És ezerszer inkább ez, mint valami együttes vagy akármi amit megbánok 10év múlva. Szóval közvéleménykutatást végzek (:
A kaméleont válaszd! Az egyik szuper ötlet és szerintem nagyon egyedivé is tenne. Legalábbis ha jól van megcsinálva akkor szerintem nagyon eredeti és szexi.
A nevedet is választhatod bár szerintem kissé furcsa. Nekem nem lenne vele bajom, de ha belegondolsz az emberek általában valaki más nevét, pl. a kedvesük nevét tetováltatják magukra. Lehet sokan azt hinnék a csajod neve... Szóval sanszos, hogy azt is ugyanúgy megbánnád később.
A kaméleon szuper ötlet, másokkal meg ne törődj.
Én senki véleményét nem kérem már ki semmivel kapcsolatban.
Régen egy nagyobb project előtt mindig megkérdeztem a családom és a barátaim. Na állandóan leszóltak, mindegy milyen ötletem volt! Emiatt nem haladtam sehová, mert mindenről lemondtam. Aztán elkezdtem akkor is megvalósítani mert én hittem benne és utána már mindenki csak dicsérő szavakat mondott.
Úgyhogy hajrá, go előre ne mások döntsenek helyetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!