Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket, ha egy lánynak van jogsija, jól is vezet (képes beparkolni normálisan, szóval nem szőke nős) és van egy saját autója? Nem milliósra gondolok, hanem egy 20 éves teljesen szerény autóra.
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 20:38
11/16 anonim válasza:
Nem.
-legalább haza tud menni magától és nem kell hazavinni
-legalább nem hordatja magát velem, és nem néz taxinak
-legalább van hol dugni
12/16 anonim válasza:
Nálam biztos hogy nem vezet jobban :D
Az hogy van egy 20 éves autója nem egy nagy dolog. Megvan kb 300.000ből.
13/16 anonim válasza:
Nem zavar. Legalább ő vinne engem mert nekem nincs saját kocsim :D
14/16 anonim válasza:
Nem kizáró ok az ilyesmi, de én mindig úgy voltam vele, hogy nő nem való volán mögé.Egyszerüen a vezetést én nem tartom nőknek valónak, olyan imázsromboló, ahogy begördül a kocsival. Tökmindegy milyen verdája van, de jobb ha sétál, vagy viszik.
15/16 A kérdező kommentje:
3:15 :D ezt nem értem: "nő nem való a volán mögé". Miért? Nem nézed ki egy nőből, hogy képes jól vezetni, akár jobban, mint némelyik férfi, vagy egyszerűen nem tartod nőies dolognak az autóvezetést, vagy az zavar, hogy ilyen téren nem szorul senkire, független tőled ha saját autója van és jogsija?
2012. jún. 27. 19:58
16/16 anonim válasza:
Nem nézem le a nőket, pont ugyanolyan értékesek mint bárki más, sőt sokmindenben még jobbak is lehetnek éppen, tényleg semmi bajom a drágákkal, csak pontosan úgy gondolom,hogy imázsromboló, valahogy nem néz ki jól,ha vazet, nekem annyira nem tetszik. Ahogy nem tudnék elképzelni egy nőt westernkalpban tehenek alatt a szalmát ganézni sem. Kb így értem érted. Szóval jobb ha sétál. F.26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!