Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem zavar az olyan ha...

Csak engem zavar az olyan ha valaki a saját gyerekétől sajnálja a pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy ismerős,saját ház ,no hitel,min.300 ezer ft bevétel és még főttételre se kell költeni. Nagyon spórolnak ,de a legszenbetünőbben a gyereken. A férj miatt. Neki márkás ruha, feleségnek kínai,de az is könyörögve. Viszont a babának a leggatyibb pelenka is sok "már nem bírják anyagilag" .

Most is furcsa mert annyira spórolnak,hogy csak főttételt esznek, de a gyereknek kell majd más étel is. De majd nem kap szalámis, májkrémes kiflit stb mert az pénzbe kerül? nem túlzás ez?

2012. jún. 22. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát, tény, hogy a pasi nagy barom, de igazából az a véleményem, hogy a nő ment hozzá - és kizártnak tartom, hogy a fickó azóta ilyen, hogy megszületett a baba.

Vannak ilyen emberek, elkényeztetett önző nagy gyerekek, nem is kevesen.

2. lehetőség van: vagy tűr tovább, ahogy eddig, vagy pedig a sarkára áll, és változtat.

Viszont alap igazság: az emberek ennyi idősen ritkán változnak 180 fokban. Ha ő mindig ilyen volt, és a nő ezt mindig tolerálta, akkor nemigen fogja tudni megváltoztatni a férjét. Főleg ha eddig nem is akarta.

2012. jún. 23. 05:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a nő hibája. Már eleve gyereket szülni sem kellett volna ilyen férfinak, de ha már megtette legalább most álljon a sarkára. Pedig ezek az elején még nem is olyan vészes kiadások, majd ha havonta kell új ruha meg hozzátáplálás, aztán bölcsőde, óvoda....

Amúgy minket pont az ellenkezője miatt szólnak meg, hogy ez felesleges mert úgyis kicsi; a Tescos pelus ugyanolyan jó mint a márkás; nem kell nézni az étel összetevőit, az akciósat kell venni. Ráadásul bankban dolgoztam külföldi VIP ügyfelekkel, rengeteg márkás gyerekruhát kaptunk ajándékba. Emiatt hetente 1x biztos megkapjuk a játszótéren hogy ugyanúgy koszolódik, mint a turis.

Szóval nem akarlak bántani, kérdező, de aki ki akarja beszélni a másikat az talál rá okot.

2012. jún. 23. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Szemét mocsok dolognak tartanám. ha valaki szeporodik, családot alapít, akkor alapvető dolog, hogy az élete további részében a családja lesz az első, a legfontosabb, legfelsőbbrendűbb dolog az életében, és mint törődésben, mint ppénzügyileg is mindent megtesz, megad akár erőn felül is nekik. Ez az önzetlen szeretet jele. Ennek csak így van értelme. Nálunk is ez megy, anyámék mindent megadnak nekem, és bevallom jó dolog. Szeretem is a szüleimet. Vannak viszont boldogtalan emberek, akiknek fukar ősei vannak, még ki is zsákmányolják őket, elszedik a pénzüket, olyan mintha ilyen kicsi rabszolgákat szültek volna a világra,hogy aztán őket pátyolgassák vénségükre. Ezt egy undorító hozzáálásnak tartom, az ilyen ember aljadék. Persze a mindent megad neki hozzáálást azt a maga módján, vagyoni helyzetére értem, a lényeg, ne legyen ilyen téren önző. Én viszont önző vagyok, de annyi gerinc van bennem,hogy soha nem is alapítanék családot, mert amit leírtam azt komolyan gondolom.
2012. júl. 3. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!