Fafödémes emeletes házban lakó anyukák! Titeket nem zavar, hogy nyikorog a padló? Tudtok ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
A gyereke(ke)t nem zavarja alvásnál? Én már nagyon kivagyok tőle!2012. nov. 22. 08:37
1/2 anonim válasza:
Régen rossz lenen, ha zavarná a gyerkőcöt az alvásban. Mindig is kértem mindenkit, hogy ha alszik a gyerek, normálisan éljük az életet. Nyilván porszívózni nem kezdek de az alap zajhoz hozzá van szokva. Álmatlan éjszakáimon persze engem is zavar, de normál esetben már hozzá vagyok szokva.
2/2 anonim válasza:
Nekünk könnyűszerkezetes faházunk van. ha a tetőtérben mászkálunk, eléggé nyikorog a padló, rajtam kívül senkit nem zavar otthon. :) A gyerekek is alszanak, nem szoktak felébredni a nyikorgásra, a férjemet sem zavarja. Előbb-utóbb én is magszokom majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!