Mióta megszületett a pici, a nagyot már nem szeretem. Miért?
Valaki esetleg van rajtam kívül, aki ilyesmit érzek?
Ez tudom, nem normális, de nem tudok már mit tenni.
A nagy 4 éves, a kicsi 19 hónapos.
Az jutott eszembe, hogy esetleg csinálhatnál a külön-külön is programokat a gyerekekkel, ha addig a másikat rá tudod bízni valakire. Nyilván most a 4évesedre gondolok elsősorban. Néha 1-2óra, amikor kettesben elmentek sétálni, bogarászni, vagy pl. játszóházba. Segítene elmélyíteni ismét a kapcsolatotokat, Te meg könnyebben ráhangolódnál a gyerkőcödre.
Én is épp hasonlón töröm a fejem, egy-két "izgi" program csak a "nagy"lányommal kettesben, csak nálunk inkább az a cél, hogy ne üsse fel a fejét a féltékenység a kistestvére miatt. Érezze a törődést! :)
Egyébként nem hiszem, hogy olyan szörnyű anya lennél, mint amilyennek hiszed magad. Felismerted a problémádat, és rajta vagy, hogy változtass, hiszen kiírtad ide a kérdésedet is. Emberek vagyunk, hibákkal. Te legalább nem dugod homokba a fejed, és nem vagy álszent!
Meg fogod tudni oldani, fel a fejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!