Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit értetek az alatt, ha...

Ti mit értetek az alatt, ha valaki "ősanya"? Van ilyen rokonotok, ismerősötök?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 14:25
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Hű, de sokan válaszoltatok, amíg nem voltam gép előtt! Én is ismerek egy ilyen megszállott, mániás ősanyát, ő Geréb Ágnes-tüntetésekre jár a gyerekeivel, akiket otthon szült, és úgy gondolja, akinek nincs legalább négy gyereke, az nem ember (még neki is csak kettő van, de akar még kettőt). Mosható pelenkát használ, mindenből biot vesznek, húst egyik gyerek se ehet, és persze Waldorf oviba akarja őket beíratni. Őszintén szólva engem megijeszt. Mi lesz az így nevelt gyerekekből?
2012. nov. 20. 16:19
 22/41 A kérdező kommentje:
Ja, és nem kövér, de úgy öltözik, mint egy tizenhat éves hippi.
2012. nov. 20. 16:20
 23/41 anonim ***** válasza:
15%
2012. nov. 20. 16:26
 24/41 anonim ***** válasza:
16%
www.mamami.hu
2012. nov. 20. 16:28
 25/41 anonim ***** válasza:
82%
Ez már a 628. ilyen kérdés. Nem unjátok még? Én nem vagyok ősanya, de szerintem hülyeség ilyeneket kiírni, mikor van már egy csomó ilyen megválaszolt kérdés.
2012. nov. 20. 20:08
 26/41 anonim ***** válasza:
2012. nov. 20. 20:08
 27/41 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen tulajdonságok: mosható pelenka, hordozókendő, együtt alvás a gyerekkel, mosódió+ecet+illóolaj, bio kaja, igény szerinti szoptatás+nyilvános szoptatás, fujj fujj tápszer, igény szerinti hozzátáplálás, szoptatás legalább 3 éves korig...

Gyerek fegyelmezése nem létezik. Nehogy ráüss a kezére ha belenyúl az izzó parázsba, mert sérül a lelke...

2012. nov. 20. 20:13
 28/41 anonim ***** válasza:
92%
Hát, én idáig abszolút nem gondoltam magam ősanyának, de az utolsó hsz alapján most megtudtam, hogy az vagyok, mivel együtt aludtam a babámmal 5 hónapos koráig, hordozom, és nem testi fenyítéssel szoktam nevelni.
2012. nov. 21. 00:34
 29/41 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó, eszerint én is az vagyok. Viszont sajnos nem volt tejem csak rövid ideig. Eszerint megint nem vagyok ősanya.

Mindig megyünk a baba-mama találkákra= ősanya vagyok.

Csinos vagyok, jól ápolt, fontos maradt nekem a jó megjelenés= nem vagyok ősanya.

Nem ütöm meg a gyereket, szerintem van más mód a fegyelmezésre= ősanya vagyok.

Vicces, hogy állandóan megjelennek ezek a kérdések és velük együtt a toleráns, kedves, jólelkű, "sosem pocskondiázok senkit, de azért jól kiosztok itt mindenkit" antiösanyák...

Kérdem én akkor mindenki ősanya, vagy senki nem az? :D

2012. nov. 21. 01:11
 30/41 anonim ***** válasza:
40%

Mi van anyucik, apa nem elég aktív, hogy itt élitek ki magatokat? :D

Lenullázzátok a tök normális válaszokat is. Ennél nagyobb élvezet ne is érjen titeket én azt mondom. :D

2012. nov. 21. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!