Ti mit értetek az alatt, ha valaki "ősanya"? Van ilyen rokonotok, ismerősötök?
Ilyen tulajdonságok: mosható pelenka, hordozókendő, együtt alvás a gyerekkel, mosódió+ecet+illóolaj, bio kaja, igény szerinti szoptatás+nyilvános szoptatás, fujj fujj tápszer, igény szerinti hozzátáplálás, szoptatás legalább 3 éves korig...
Gyerek fegyelmezése nem létezik. Nehogy ráüss a kezére ha belenyúl az izzó parázsba, mert sérül a lelke...
Utolsó, eszerint én is az vagyok. Viszont sajnos nem volt tejem csak rövid ideig. Eszerint megint nem vagyok ősanya.
Mindig megyünk a baba-mama találkákra= ősanya vagyok.
Csinos vagyok, jól ápolt, fontos maradt nekem a jó megjelenés= nem vagyok ősanya.
Nem ütöm meg a gyereket, szerintem van más mód a fegyelmezésre= ősanya vagyok.
Vicces, hogy állandóan megjelennek ezek a kérdések és velük együtt a toleráns, kedves, jólelkű, "sosem pocskondiázok senkit, de azért jól kiosztok itt mindenkit" antiösanyák...
Kérdem én akkor mindenki ősanya, vagy senki nem az? :D
Mi van anyucik, apa nem elég aktív, hogy itt élitek ki magatokat? :D
Lenullázzátok a tök normális válaszokat is. Ennél nagyobb élvezet ne is érjen titeket én azt mondom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!