Újabban mindenért lepontoznak, 0%, meg 50%, mi van ezzel a Családi Kapcsolatokkal?
Na, mindjárt lepontoznak megint, úgyhogy: hajrá, nyomjad a "nem hasznost"!
2012. nov. 20. 15:00
12/41 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ki pontozgat le mindenkit. Mondjuk ilyen kérdésben még sose sikerült nem lepontozódnom.
Szóval az én ismerősöm már odáig jutott, hogy önmaga számára is nyilvánvaló hazugságokba keveredett.
2012. nov. 20. 15:01
13/41 anonim válasza:
8-as! Én nem vagyok ősanya :) Tényleg nem, szerintem a manikűrömmel és a gyerekkel mekibe járásommal nem fér össze. De temetésre én sem viszek gyereket. Otthon elmagyarázok neki mindent, de síró emberek közé, ahol mindenki "össze van szakadva" nem viszem. Otthon sírhat velem, akár másokat is láthat, de konkrétan a temetésre csak akkor vinném el, ha kérné.
2012. nov. 20. 15:04
14/41 anonim válasza:
De a gyerek nem is tudja, hogy meghalt valaki. Érted? Semmi halállal kapcsolatos dolog nem jöhet szóba mert akkor a gyerek nyomorék lesz szerinte egy életre. És azért nem tudom, de 8 évesen már elég jól el lehet magyarázni, sőt korábban is, hogy ez az élet rendje stb.
Az meg, hogy még mindig vele alszik és úgy van kezelve a gyerek mintha 1 éves lenne, az azért durva. Teljesen életképtelen lesz, ha felnő és majd 20 évesen jön rá, hogy a világ nem csak rózsaszín pónikból meg szivárványból áll.
2012. nov. 20. 15:13
15/41 anonim válasza:
Köszi annak, aki lepontozott, fáj az igazság vagy mi? Igen vannak degenerált anyák akik életképtelen gyereket nevelnek. Ez van.
2012. nov. 20. 15:17
16/41 anonim válasza:
Én mindenkit felpontoztam, mert ti már minden ismervét leírtátok az ősanyának. Van ilyen ismerősöm, igen. Ha alszik a gyerek, nincs Wc lehúzgálás, telefon kihúzva, tévét nem néznek, kölesgolyót ehet csak, mert a ropi sós, ringatóra hordja a gyereket, meg zenés foglalkozásokra, pedig még fél éves is alig van.
2012. nov. 20. 15:20
17/41 anonim válasza:
Így már értem a halál körüli gondodat.
A wc lehúzás tetszett :) Majd felvetem a férjemnek, hogy le ne húzza maga után ha a gyerek alszik. Biztos a válóperen találkoznánk legközelebb.
2012. nov. 20. 15:23
18/41 anonim válasza:
És amikor a játszótéren fel löki a gyereke a másik gyereket , aki nem esik el, és a másik gyerek a hibás,mert az ő picikéjének nem lett ebben sikerélménye,mert nem esett el??? Azt hittem ott helyben még egyszer megszülök.
2012. nov. 20. 15:23
19/41 anonim válasza:
Utolsó! Ez komoly???? Jézusom! Nem tudom én inkább elmagyaráznám a gyerekemnek, hogy nem szabad lökdösődni.
2012. nov. 20. 15:28
20/41 anonim válasza:
Csak a gyerekével foglalkozik, igénytelen, kövér, és lenézi azokat, akik nem ilyenek. Van ilyen rokonom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!