58 nm-es panelban élünk egy kicsi nappali és 2 iszonyú pici szoba,2 gyerekünk van, most ikrekkel lettem várandós, nem tervezetten igazából, de a kérdés hogy a védőnő vagy gyermekjólét ugye nem köthet bele hogy kicsi a lakás?
Szerintem pár évig elfértek.
A két nagynak egy szoba emeletesággyal. Az ikreknek most két kiságy majd szintén emeletes.
Nektek a nappaliba kihúzható kanapé így nappal lehet ott játszani.
Szia!
Mi meg tanyán lakunk,én meg attól félhetnék,hogy ez nem fog tetszeni.
Megértelek benneteket nagyon egyébként,de szerintem nem lesz joga senkinek se kötözködni.Adjon jobbat,aki kötözködik :-) igaz,ezt már írták,de én is ezen a véleményen vagyok.
Gondolhatod,nálunk mi lenne! Eleve rokonék ki voltak akadva,mikor mondtuk,hogy vettem egy tanyát és úgy gondoltuk,hogy oda költözünk(előző házamat hitel miatt adtam el,most nincs adósságom)
Elítélték,mielőtt látták volna.(nagyon szép ház,120 négyzetméter,szinte új,füves udvar,út mellett van,busz 10 perc gyalog,város 7 km stb).
Szóval nekem is biztosan lehetett volna továbbra is falusi házam,de akkor még 30 év hitel.Abba is bele lehetne kötni,hogy ennyi hitellel hova vállalunk gyereket.
A mi saját lakásunk 60 nm volt, itt éltünk a 13 éves nagylányunkkal és a két kicsivel Annyi idősek mint a tieid, 6 éves a fiú, 3 éves a lány. :) Bár nem laktunk ott sokáig albérlet után, csak egy évig, de imádtuk. A nagylány egyből lefoglalta magának a legtávolabb eső, de legkisebb szobát. nagyon szerette. A két kicsinek maradt a 12 nm-es és az amerikai-konyhás nappali pedig a miénk lett. Szuper volt. Aztán adódott egy jó lehetőség és egy év után eladtuk, építkezésbe fogtunk. Most mindenkinek van saját szobája, de a két kicsi nem is akar a sajátjában aludni. Így velünk vannak a nappaliban. Mi magunknak nem építettünk saját hálót, szintén az egybekonyhás nappalit valósítottuk meg, ez tökéletesen bevált.
Mire a fiatok elér a kamaszkorba, sok víz lefolyik a Dunán és ha magatok hoztátok össze ezt a lakást, nagyobba is fogtok tudni költözni!
A lakáseladáshoz annyit, hogy mi idén január 2-án hirdettük meg a miénket és rá két napra már el is adtuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!